Aamulla aikainen herätys ja auton nokka kohti Vantaata! Olin luvannut mennä salarakkaiden sekä heidän äidin kanssa katsomaan näytelmää "Kissa Killin Kiukkupussi". Meillä oli treffit ajoissa edellinen näytös oli alkanut vielä aikaisemmin, kun lapsia tuli paljon teatterista. Siihen näytökseen johon me oltiin menossa oli myös aika paljon teatteri yleisöä. Paljon pieniä ja meit aikuisia myös. Meidän seurueeseen kuului salarakas ja hänen kolme pikkusiskoa. Pienintä ei näyttänyt esitys kovin paljon kiinnostaa, kun hänellä oli muut metkut mielessä. Kiipeily. karkaaminen äidin sylistä tai välillä hihkui, että äiti taisi sieltä jo muutama muukin ymmärrettävä sana tulla. Isommat pikkusiskot taisivat hetkeksi torkahtaa, kun esityksessä oli sellainen rauhallinen kohta. Toiseksi pienin jolla muuten nimipäivä tänään, tokaisi kuitenkin, että "pidin vain silmiä kiini", siis ei nukkunut. Salakas näytti välillä viihdyttävän pienintä pikkusiskoa, vaikka lopuksi ei auttanut muu kuin, että äiti lähti rappusiin seuraamaan pikkuisen kiipeilyä.

Porukalla mentiin lounaalle - jonka jälkeen mentiin juomaan ne nimipäiväkahvit sekä tutkimaan päivänsankarin lahjavalikoimaa. Lahjoissa oli paljon pieniä juttuja joita piti varjella, että pienin ei niitä pannut suuhunsa. Yläkerran portti, kun oli raollaan, kuin raketti hän säntäsi rappuihin. Takan edessä olevat pieni luukku johon ennen saattoi tiputtaa kaikenlaista, nyt kuitenkin tukittu mutta pikkusormet kyllä sen löysi ja näytti minulle kuin suurenkin aarteen löytäneensä.

Lähdin ajoissa kotiin, kun minulla oleva flunssa alkoi muuttaa muotoaan, siis yhtä mittaista aivastusta oli sitten koko koti matka. Auto pysyi kuitenkin tiellä aivasteluista huolimatta. Huomisen vieraan peruin, kun en halua tautia tartuttaa hänelle...... siirrettiin tapaamista parilla viikolla. Päivä parhaasta päästä.