Eilinen televisio ohjelmien yht`äkkinen loppuminen kesti kolme tuntia joten ennätin ilmoitella sinne ja tänne. Joten aamulla huoltomies soitti, että olen tehnyt ilmoituksen. Vastasin, että "joo mutta tv-toimii jo". Mysteeriksi jäi mikä sen aiheutti isännöitsijä veikkasi, että joku ehkä asensi omaan telkkariinsa jotain lisäjuttuja jotka on saattaneet aiheuttaa katkoksen. Joulun pyhät on turvattu ainakin näkymisen kannalta, mikäli ei tule sitten jotain uutta yllätystä.

Lähdin aamupäivällä uimaan ja sen jälkeen ostoksille Columbukseen tällä kertaa menin S-markettiin (käyn K- tai S-marketissa riippuen siitä onko invapaikat tyhjiä kyseisten kauppojen lähellä) enkä ollut siellä yksin. Ostokseni oli vaatimattomat maitoa, leipää, hedelmiä, 200 gr kinkkua sekä tuliaisia kyläpaikkoja varten. Muita tarvikkeita oli jo kotona menen huomenna salarakkaiden luokse ja tapanina Jatalle ja Kurrelle syömään joten en kovin kummosia eväitä tarvitse. Jonotin hedelmien punnitukseen, maitohyllyyn, leippähyllyyn lopuksi myös kassalle vihdoin kun oli minun vuoro, niin kello oli vierähtänyt  puolituntia pääsin kuitenkin lähtemään.

Ajattelin, että olisi kiva jos olisi joulukukka, mutta kun on reppu selässä, vetokärryssä ruokaa ja kyynärsauva kädessä, niin millä kukan saa ehjänä kotiin joten päätin unohtaa koko jutun nimittäin yhden kukan takia en lähde uudestaan ruuhkaan.

Minä vaan kysyn, että "mihin ihmiset laittavat kaiken sen ruuan jota kantavat kotiinsa"? Olen erittäin positiivinen ihminen, mutta tämä älytön tuhlaavaisuus saa minut kyllä ihmettelemään maailman menoa.

25104.jpg

Kaikesta hössötyksestä huolimatta toivon lukijoilleni oikein Hyvää Joulua!