Tänään esitimme Metallin eläkkeensaajien Messin kevätkokouksen yhteydessä uudestaan näytelmän "Naiset ennen meitä" jonka ensi-ilta oli jo aikaisemmin Helsingin sos.dem. naisten 90-vuotisjuhlassa kansainvälisenä naisten päivänä. Näytelmän kirjoitti ja ohjasi Irma Peiponen. Harrastelijoita me toki olemme koko porukka, mutta ihan hauskaa oli harjoitella ..... Mummon kahvipannu ja mylly olivat rekvisiittana kuin myös kirpparilta löytämäni emalinen maitohinkki. Lopuksi meidät oikein kukitettiin.... saatiin ihanat vaaleanpunaiset ruusut.

Irma ystävän kanssa ajelimme itää kohti, kun kännykkä alkoi soittaa Jyrki Anttilan musiikkia (on kännykän soittoäänenä). Melkein jätin vastaamatta, mutta liikennevaloissa sain puhelimen kaivettua esille tällä kertaa puhelimessa oli yhden iltapäivälehden toimittaja joka halusi tulla tekemään juttua minusta ja facebookista. Suostuinhan minä - tästä nettihommasta ei ole kuin hyvää sanottavaa. Saas nähdä mitä tuokin juttu poikii jatkossa....? Ihanaa, kun tulee kivoja yllätyksiä ja minähän olen avoin kaikelle uudelle!

Vinkkaan asiasta enemmän, kun se tulee ajankohtaiseksi! Treffit toimittajan kanssa on kuitenkin perjantaina tällä viikolla. Heippa.