Ulkona satelee hiljalleen lunta ikkunasta näkyvien puiden oksat tuskin jaksaa kantaa. Olin suorastaan aamulla iloinen, kun fysioterapiasta soitettiin ja kerrottiin, että yksilöaika on peruuntunut työntekijän sairastumisen johdosta. En tietenkään ollut työntekijän sairastumisesta iloinen, vaan siitä ettei tarvinnut lähteä rämpimään umpihankeen kohti autotallia. Saan kuitenkin jatkaa vielä ryhmässä ja ajan saan myöhemmin.

Kotihommia siis pyykki- ja astianpesukoneet laulaa! Netissä pyöritty ja mikä on nyt pyöriessä, kun laajakaista nopeuteni on nostettu nelinkertaiseksi, koska olen vanha asiakas niin tarjosivat hyvin edullisesti ja sain hintatakuun, ettei hinta kohdallani nouse siitä mitä on luvattu. Täytyy myöntää, että sivut aukeavat nopeammin. Toivon, että lupaukset pitää paikkansa. Vastaavasti kännykän datapaketin irtisanoin, kun on niin kamalan hidas ja kännykällä luetut sähköpostit ja muut sivut ovat kyllä aika hidasta hommaa ja ikänäköiselle työlästä.

Ei ole muuten pitkä aika, kun oma laajakaista operaattori lähetti kyselyn jossa kysyttiin kailenlaista, niin muistan vastanneeni, etteivät ole muistaneet tarpeeksi pitkäaikaisia asiakkaitaan. Muistaminen tuli joten mielipiteen sanominen kannattaa.

Eipä tässä tämän ihmeempiä tänään, heippa.