Aamupäivällä lähdin uimaan kilometrin uimahallissa oli paljon väkeä isiä ja äitejä pienien lapsien kanssa. Joukkoon mahtui hyvin oli kiva katsella pikkuihmisten riemua vedessä varsinkin hieronta-altaassa jossa vesi on 30 asteista. Kävin asioilla Columbuksessa ostamassa postimerkkejä, joulupaperi yms. tarpeellista. Vaatteita kävin myös katsomassa, mutta ovat niin kummallisen mallisia, niin ajattelin pärjätä vanhoilla.

"Salarakkaan" isi soitteli olivat kaikki vähän kuumeisina ja yskimistä kuului kovasti puhelimen taustalta. Toivon mukaan paranevat  nimittäin torstaina olen menossa leikkimään heidän kanssaan. Ihmettelemään näkyykö tonttuja nurkissa - jokohan "salarakkaat" ovat niitä nähneet?

Huomenna illalla on kutsuttu kylään ystäväni Leilan luokse Kannelmäkeen ihmettelemään "Presidentin linnanjuhlia" meillä on sellainen naisporukka joka on jo vuosia kokoontunut itsenäisyyspäivänä katsomaan tv:stä juhlia juoden glögiä ja arvostellen  pukuja sekä bongaamaan näkyykö tuttuja. Meillä on aina ollut todella hauskaa...... niin varmaan huomennakin.

Tässä kaikki, huomiseen heippa.