Päivä hurahti sisähommissa. Tosin ulkona oli kaunis aurinkoinen päivä joten ulkoilukin olisi ollut suotavaa, mutta ei ehtinyt. Odotin huoltomiestä turhaan, lupasivat tulla vaihtamaan kylppärin kattovalon jota en saanut itse vaihdetuksi, mutta turhaan odotin ei ketään tullut. Täytyy selvitä härämässä - näyttää naama nuoremmalle, kun ei näe kaikkia ryppyjä!

Valtiopäivän avajaisia katsoin myös telkkarista ja vähän ihmeissäni seurailin eduskunnan puhemiehen vaalista tullutta keskustelua? Jotenkin tuolla tasolla odottaisi, että ihan kaikella ei kikkailtaisi. No, herroilla on herrojen metkut.... no tuosta saa väännettyä monta uutista...

Huominen leikkipäivä salarakkaiden luona on vielä epävarma, kun salarakas onkin kuumeessa.... harmin paikka, kun hän oli valmistautunut tämänpäivän hiihtokilpailuihin. Harjoitellut kovasti eikä päässytkään! Luulen, että asia kiukuttaa häntä kovasti? Pidän peukkuja pystyssä, että kuume laskee pian eikä koko porukka ala kuumeilemaan?

Sukulaismieheltä tuli eilen tekstari Thaimaasta, että kuuleman mukaan on lämmintä ja kaikkea kivaa.... no kohta tulevat pois takaisin tänne lumiseen suomeen. Tällä hetkellä olisi toki mukavaa olla jossain palmun juurella ja kuunnella meren laineita....! Ainahan sitä voi haaveilla. Heippa.