Aamulla heräsin hiukan käheään ääneen oli nimittäin eilisestä äänenulostulo pudonnut monta astetta. Se aiheutti sen, että uimaan ei ollut mitään asiaa. Lähdin kuitenkin iltapäivällä kohti salarakkaiden kotia leikkimään legoilla. Kyllä me muisteltiin mitä nukketeatterissa tapahtui ja sovittiin, että mennään kyllä uudestaan katsomaan joku oikein mukava kappale ajankohtaa ei vielä sovittu. Salarakkaan pikkusisko kävelee taluttaessa jo pitkät matkat vaikka kontallaan pääsee nopeammin eteenpäin. Hieman kinastelua näytti sisarusten välillä olevan. Salarakas kun rakensi, niin pikkusisko särki oli oppinut todella taitavaksi legojen irroittajaksi toisistaan.

Kotiin tultua tutkin sähköpostejani, niin taisin vastata yhteen viestiin tosi ärhäkkäästi. Jotenkin tuo vaikuttaminen on nettiaikana todella helppoa ja nopeaa. Toivottavasti viesti saa jonkinlaista muutosta aikaan.

Liisa siskokin soitteli, mutta en juuri voinut puhua kun ääntä ei tullut.

Huomenna menen käräjille toivottavasti yskä ei ole häiritsevää tuntuu kuitenkin olevan jo paremmalla puolella - maailman kaikkeudessa todella pikkujuttu.

Heippa, huomiseen.