Pakkaspäivät on olleet hyvää aikaa käynnistää uutta yhdistystä. Toiminta toimii tällä hetkellä virtuaalisesti, koska yhdistyksellä ei ole rahaa yhtään. Kulut ovat alhaiset tai siis niitä ei ole ollenkaan. Facebook on hyvä verkostoitumisväline - hetkessä saa tiedon eteenpäin. Oma blogi on perustettu ja sinne olen laittanut valokuvia Bangladeshista Society for Awareness and Develoment if Disabled (SADD) kehitysyhteistyökohteen toiminnasta. Mikä parasta - opin koko ajan jotain uutta. Mielenkiintoista on löytää samalla tavoin ajattelevia ihmisiä ympäri maailman.

Tänään kävin uimassa pitkästä aikaa, kun edellisen kerran yritys loppui siihen, kun auto oli jäässä eikä käynnistynyt kovan pakkasen takia. Autotallissa olevaa ajastin kelloa, siis en saanut ikinä osumaan oikeaan aikaan moottorinlämmitystä. Olen vähän blondi siinä asiassa! Nyt sain hyvältä ystävältä rautalankamallilla väännetyn ohjeen, niin nyt pelittää. Autolla ajelen pitempää lenkkiä, että akku latautuu..... toivottavasti ilmat lämpenee pian?

Oikein ihanaa kevät talven pakkaspäiviä, luonto kaunis vaikka ulkoilu jää vähäiseksi! Voikaa paremmin, kuin muut ihmiset.