Aamulla olin laittanut kellon soimaan hyvissä ajoin, mutta kun katsoin ikkunasta ulos sää oli hyvin tuulinen ja sateinen, niin oli varmaa etten lähde merelle ja saarelle jossa ei ole minulle muuta tekemistä, kuin mennä järvenrantaan uimaan ja aurinkoon. Olisi tullut pitkä aika odotella toisia kierrokselta vesisateessa. Muu porukka suunnitteli tutustumis kävelykierrosta johon oli itsestään selvää, että minä en siihen osallistu....  joten tutustuminen Pentalan saareen jää johokin hamaan tulevaisuuteen.

Varasuunnitelmaksi lähdin ystävien siirtolapuutarhamökille Kumpulaan. Kuvasin siellä kukkia joita oli runsaasti..... vettä tosin aina silloin tällöin ropsautti niskaan, mutta päästiin aina mökkiin sisälle. Parannettiin maailmaa ihan kiihtymiseen asti. Oikeastaan on todella mielenkiintoista, kun ihmiset kiihtyy varsinkin jos puhe kääntyy politiikkaan, niin nytkin. Jäin kyllä miettimään, että politiikot joutuvat seuraavissa vaaleissa tekemään lujasti töitä, että saavat ihmiset mukaan vaaliuurnille. 

Nykyisin ei tarvitse sanoa, kuin että "en kannata kerjäämisen kieltämistä lailla" tai sitten "mitä mieltä olet Burgan käytöstä, siis kun ranska kielsi käytön lailla" tai "maahanmuuttajien asemasta suomessa", niin bensa on heitetty liekkeihin ja kiivas keskustelu alkaa!

En kannata kerjäämisen kietämistä lailla, vaan euroopan unionin pitää pystyä vaikuttamaan Romaniaan, niin että kantavat huolta kaikista vähemmistöistäään. Burkan kielto on taas puuttumista ihmisten yksityisyyteen, siis uskontoon joten se on mielestäni syrjintää. Maahanmuutosta olen sitä mieltä, että heitä on kohdeltava hyvin kuten myös meitä suomalaisia, kun olemme jossain muussa maassa.

Mitä mieltä sinä olet?