Sää näyttää tältä etelä-suomessa!!!

Tapanin ajelut peruttu...

Aamuinen vilkaisu kotipihalle  näytti, että eipä kannata lähteä tarpomaan umpihankeen, vaikka mikä olisi????? Olisi ollut ihana hetki ystävien luona, mutta... sovittiin että otetaan uusiksi "hyvän sään aikana".

Joulun viettoa...

Aattopäivän vietin salarakkaiden kanssa. Käytiin joulukirkossa jossa lapset esitti joulunäytelmää ja mukana salarakas ja kaksi pikkusiskoa, pienin pikkusisko ilahdutti meitä yleisöä. Viime tapaamisesta oli kulunut vähän aikaa, mutta uskalsi tulla minun syliin eikä vierastanut....! Kirkon jälkeen mentiin heidän kotiin syömään ihanaa jouluruokaa ja odottamaan illan vierasta joulupukkia. Tällä kertaa tulikin pukki tontun kanssa ja isikin oli kotona. Aikaisemmin isi oli aina jossain ulkona - milloin hakemassa puita, milloin jotain muuta tärkeää asiaa hoitamassa. Näytti, että pukki ei pelottanut olisikohan joulupukin salaisuus paljastunut, siis että onkin "taruolento", niin kuin salarakas minulle kertoi.

Lahjojen jakamisessa oli paljon pieniä apulaisia..... otettiin perhekuva joulupukin kanssa ja pienin pikkusisko istui, kuin istuikin pukin syliin.... pikkusen vetäen itseään ulospäin, mutta istui kuitenkin.....!!! Riemu syntyi, kun paketit aukesivat ensin avattiin kaikista pienimmän lahjat.... siitä sitten ikäjärjestyksessä. Paketeista löytyi vaikka mitä, laatikollinen pehmoleluja, cd-levyjä, cd-soitin, rummut, huuliharppu, kitara, äänentoistolaitteet, jääkiekkomaila, Stiga-kelkka (joka oli muuten pienimmän 1,5 vuotiaasta aivan paras), karkkia, kirjoja, nahkakukkarot tytöille ja vyölaukku salarakkaalle, sitten niitä tzutzupet..... tai jotain sinne päin, siis niitä marsuja jotka tekee ihan mitä vaan.... niitä pyöri lattialla jossain vaiheessa kolme ja pienin sisko vähän taisi pelätä.... häntä oikein puistatti mokomat otukset.!!! Juotiin vielä joulukahvit ja sitten alkoi orkesteri soittamaan.... kaksi peruukkipäistä artistia sekä salarakas esittivät "Heinillä härkien kaukalon"..... joka myös videolle tallennettiin....

Minä aloin tekemään lähtöä kotiin..... ja orkesteri jatkoi soittamistaan!!!! 

Kotiin päästyäni - kurkkasin facebookiin ja vielä siellä oli ystäviä on-linessa. Vähän myöhemmin tuli myös Sherajul - ystäväni Bangladeshista vietimme aivan ihanan keskusteluhetken..... miten voi tulla ystävä kaukaa, niin läheiseksi? On pakko tunnustaa, että olen rakastunut häneen,  hän on paras ystävä facebookissa tai siis koko maailmassa!!!!! En ole koskaan tavannut ketään hänen kaltaistaan...? Meitä yhdistää moni asia, eikä vähiten se, että olemme sielunkumppanit!

Joulupäivänä käväisin entisen naapurin luona kahvilla oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Illalla vielä chatissa  sekä puhelimessa matkakaverin kanssa, kun viime kohtaamisesta oli kulunut vuosia!

Aivan ihana joulu! Olen onnellinen......kiitos teille kaikille!

Ps. espanjasta tullut jälkilasku on klinikan toimesta luvattu poistaa!!!!