Lentokone laskeutui yöllä noin puolituntia myöhässä Hki-Vantaan kentälle! Sininen matkalaukku oli aivan ensimmäisten joukossa ja taksijono ei ollut vielä kovin pitkä joten kotona jo kolmen aikaan yöllä. Sukulaismies oli pitänyt kodin kunnossa eikä yhtään kukkaa näytä kuolleen ja siivottukin oli! Oli kiva tulla kotiin ja muutama tunti tuli nukuttua hyvässä sängyssä jossa ei jouset pistänyt takamuksiin eikä palellut. Fuengirolassa alkoi selvästi ilmat viiletä ja kun asunnoissa ei ole kunnon lämmitystä niin tasaiseen lämmitykseen tottunut tunsi itsensä vähän viluiseksi.

Malagan kentälle saimme kyydin lapsuuden koulukaverin mieheltä, kun vuokranantajamme oli sen niin delegoinut ja meillehän se sopi mainiosti.  Asuntoon tulikin uudet asukkaat vauhdilla. Kävimme kämppiksen kanssa vielä "viimeisellä" lounaalla Stella Maris hotellin ravintolassa jossa on tosi hyvä ruoka, mutta mulle ei jostain syystä maistunut.... ?

Loman odotukset ovat täyttyneet mainiosti kuntoa tullut mahdottomasti ja vaaka näytti kolmen kilon pudotusta painossa (onkin ihan laiha olo). Oiskohan uimatta jäänyt kolmena päivänä, ku oltiin retkellä tai sitten satoi. Pyr hotellin allas oli lämmitetty siellä ei tuulellakaan tullut vilu - myöhemmin  kyllä, että piti saada nopeasti kuivat vaatteet päälle. Alustava varaus on tehty ensivuodelle, mutta aika näyttää ...... ??? Ehkä en ainakaan asumaan mene, kun vähän mietityttää että asuisin maassa yhteiskunnan ulkopuolella - ymmärrystä tuli roppakaupalla siitä mitä maahanmuuttajien elämä saattaa olla, kun olet vain toisten suomalaisten varassa etkä uutisista saa mitään tolkkua... !!!

Kiitos ystäville ja kämppiksille jotka tekivät matkasta huikean kokemuksen oikeasti aika monella tavalla. Yksi ystävyys näyttää päättyneen (hänelle on paikka aina minun sydämmessä), mutta toiset taas alkavat...

Iltapäivällä tapaaminen salarakkaiden kanssa ja mitähän siellä on tapahtunut sillä aikaa kun olen poissa aivan hirmuisesti jännittää!!!