tiistai, 11. huhtikuu 2006

Blogijono

Ohjeistusta: Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa. Lisää listan viimeiseksi oma nimesi, blogisi osoite ja blogisi yleisimmät aihepiirit. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis VAIN ensimmäisenä ehtinyt saa luvan vastata). Huom! Muistathan sallia kommentoinnin blogissasi ainakin tämän listan etenemisen ajan ja jos blogisi on salainen tai aiheuttaa muuten vain "umpikujan" useimmille lukijoille, niin ilmoitathan minne lista on edennyt vaikka kommentilla edellisessä blogissa, kiitos!

Idea: Kierrättää tietoja aktiivisista blogeista; on kiva löytää uutta luettavaa ja silmäiltävää!

 1. Sia http://www.kadentaidot.blogspot.com/, neulominen ja käsityöt.
 2. Mari-Jii http://pikkuolento.wordpress.com/, neuleet ja taaperoelämä.
 3. Evelin http://amina.vuodatus.net/, käsityöt, kissat ja elämä yleensä.
 4. Kirsi http://masias.vuodatus.net/. Äidin elämää kahden pienen pojan kanssa.
 5. Thiire http://omaspihas.vuodatus.net/. Kolmen melko pienen tytön äiti kertoilee ihanasta elämästä hiekkalaatikon ja postiljoonin vaikutuspiirissä.
 6. Annemarjaana http://annemarjaana.livejournal.com/ Rauhamäkisten päiväkirja, perheen elämänmenoa. Juttua lemmikeistä (kilpikonna, kalat) sekä ihmisistä. Blogi liittyy perheen kotisivuihin.
 7. Sari http://sarppa.vuodatus.net/.Sattumia ja tapahtumia elämästä. Tarinoita siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tarinaa tulee aina kun aikaa jää perheen pyörittämiseltä. Tarinaa maustaa aika ajoin myös kirjoittajan lukihärön mukanaan tuomat kirotusvireet.
 8. Ruusu http://ruusutar81.vuodatus.net/. Kirjoituksia siitä, mitä kaikkea kohdalle osuu ja voi tulla eri käänteissä. Maailma ympärilläni, sitä avoimin silmin katselen. Hieman myös käsitöistä, kukista, kirjallisuudesta ja elokuvista.
 9. Marja http://nicefactor.vuodatus.net/. Käsityöläisen blogi, ompelua - neulontaa - huovutusta - kaikkea mitä keksii tehdä. Elämästä yleensäkin.
 10. Anne http://anne.vuodatus.net/ Kotiäiti jupisee, valittaa ja yrittää olla ottamatta elämää liian vakavasti. Eikä sillä ole oikein mitään sanottavaa mistään.
 11. http://likkalaps.vuodatus.net/ Tyttö pohtii elämää, miehiä, ihmissuhteita ja kaikkea mahdollista.
 12. Perhis http://perhis.vuodatus.net/ Yksityisen perhepäivähoitajan arkea kera omien lasten ja hoitolasten.
 13. Herkku http://herkku.vuodatus.net/. Kolmekymppisen naiseläjän ilmoituksia arjesta - sään ja sydänveren välimaastoista. Myös: http://ihanat.vuodatus.net/, http://hurahdus.vuodatus.net/ ja http://sivupohjat.vuodatus.net/.
 14. Duussi http://duussi.vuodatus.net/. Humanistineidin arkea (ja vähän juhlaakin) yliopistonmäellä, kotipesässä, parisuhteessa, hotellilla, jumppasalissa ja tanssitunneilla.
 15. Vale http://vale.vuodatus.net/. Satunnaisuuksia, ajatuksia, unia, tapahtumia lukionsa päättävän tytön elämästä. Lisukkeena tarjoillaan puutarhanhoitoa, ajoittaista askartelua sekä lukupäiväkirjaa.
 16. Mariia http://rage.vuodatus.net/.Miltei 3kymppisen naisen elämisen kiemuroita, ihmissuhteita, työtä, harrastuksia, musiikkia.
 17. Oosa http://oosa.vuodatus.net/ elämää ja Elämää, käsitöitä ja perheellisyyttä. Itseään etsivän vm. -77 naisen / äidin / häsäilijän päiväkirjatyyppistä kirjoittelua.
 18. yllatystytto http://yllatys.vuodatus.net/ otteita parisuhteettoman tytön elämästä, superpallona suljetussa tilassa ja valitusta, kun mies ei vaan tajuu.
 19. Rintti http://rintti.vuodatus.net/ Elettyä elämää, unelmia ja tosi tarinaa liian mukavasta möröstä ja sen ystävistä. Tarinaa myös kassaneidin näkökulmasta.
 20. Matami http://matami74.vuodatus.net/ kaikkee maharollista tupakanpoton lopettamisesta käsitööhin omalla murtehella.
 21. Perhepotretti http://potretti.vuodatus.net/: perhe-elämää, äidin arkea, unia, mietteitä, huolia, murheita, iloja ja riemuja.
 22. sea http://sumuinensunnuntai.blogspot.com/ Kaipuuta terveeseen elämään, villalangan puremia ja muuta yhtä kummallista.
 23. romukasa http://romukasa.vuodatus.net/ Maalaiskylän X-files, toimistomysteereitä ja kummallisia rytmejä.
 24. Nuoren naisen arki http://aspee.vuodatus.net/, puolilukihäiriöisen nuoren naisen tavallisia päiviä. Juttuja elokuvista, avoliitosta, ystävistä ja uudesta urkka-harrastuksesta.
 25. Neonilla http://neonilla.vuodatus.net/, kolmenkympin kriisissä painiskeleva yh-äiti kertoo elämästään, johon kuuluu tytär, oikeita (in my dreams) ja vääriä miehiä, työtä, unelmia ja haaveita. Ja Röllin sanoin: "Tanssin kuin perhonen ja pistän kuin puutiainen!"
 26. Salamander http://salamander.vuodatus.net/ Kaikkea sekalaista, mitä mieleen juolahtaa.
 27. Kirsulin elämää http://kirsuli.vuodatus.net/ Yleistä höpinää elämästäni. Juttuja lapsettomuudesta, töistä, parisuhteesta, talonrakennusprojektista ja opintojen loppuunsaattamisesta.
 28. new.browne to new.born http://newbrowne.blogspot.com/. Suomalais-irlantilaisen pariskunnan yhteinen englanninkielinen blogi lapsensaannin ihmeellisyydestä, ihanuudesta ja vähän inhottavuudestakin.
 29. Martsulin neuleblogi, http://www.martsa.blogspot.com/ Tavallisen tallaajan neulepäiväkirja, välillä jutustelua muustakin.
 30. Oola-laa! http://oolatus.livejournal.com/ Pienen, mutta pippurisen artesaaniopiskelijan elämän tarkastelua käsitöistä ihmissuhdeympyröihin.
 31. beloved miettii rakkautta, elämää ja kirjallisuutta osoitteessa http://beloved.vuodatus.net/.
 32. Maurelita http://www.u-blog.net/maurelita eli pligastiikkaa, shoppailua ja sisustusta Pariisissa
 33. Piua http://p-i-a.livejournal.com/ seikkailee Mitä Missä Milloin -maassaan.
 34. Kermakisu http://kermakisu.vuodatus.net/ biletystä, shoppailua ja yleistä elämän mietiskelyä
 35. http://hallatar.vuodatus.net/ Eli erakkoluonne äityli pohtii, miettii, tuumailee ja kirjaa mietteitään ylös, seuraa kolmen nuorensa kasvua ja haaveilee jostakin…
 36. http://kaislikko.vuodatus.net/ 2 lapsen äiti juputtaa siitä, mitä milloinkin sattuu mielen vieressä olemaan. Ja sitähän sattuu. Kai ne lapset kuitenkin etusijalla ovat (tässäkin asiassa)…
 37. Pala sinistä saippuaa http://sinista.vuodatus.net/ Viuhtin merkintöjä ja havaintoja elämän pienistä ihmeellisyyksiä ja ohimenevistä hetkistä.
 38. Melkein Blogi http://blog.melkein.com/ Melkein Blogi, Säätöä ja säädettävää. Ja melkein blogi.
 39. Timo raportoi osoitteessa http://optimistin.vuodatus.net/ eli 'Realistisen optimistin juttuja elämästä, kaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta'.
 40. Olli http://omena.vuodatus.net/ kirjoittelee, mitä sattuu. Joskus jopa tosissaan, yleensä kuitenkin puuta heinää, mutta tosissaan.
 41. Kirjotut kortit http://marjasto1.vuodatus.net/. Marja väkertää kirjottuja kortteja ja muitakin askarteluja ja käsitöitäkin.
 42. Iltakajo http://www.iltakajo.com/blogi.php on rekisteröity sekopää ja fanaatikko.
 43. Private Brainstorm http://charlysangels.net/lotta/blog.htm eli nuoren naisen elämän etsiskelyä armeijavuoden jälkeen. Elokuvia, taidetta, musiikkia ja päiväkirjamaista loputonta aivomyrskyä.
 44. Kiltin Tytön Blogi http://kiltintytonblogi.blogspot.com/ jota pitää Hahmo. Luovuutta, ikuista viisautta, zeniä, kirjallisuutta, tunteita ja sydämen tahtoa jakaa oivalluksia ympärilleen.
 45. Kuusi kasvaa osoitteessa http://kuusi.blogspot.com/ oksilla havisee tuulessa psykofilosofointia, lapsihavainnointia ynnä muuta ihmiseksi tulemiseen ja olemiseen liittyvää kotiäitimietettä. Lyhyttä. Kerroksista. Neulasia.
 46. Mari kirjoittaa elämästään Miun elämään osoitteessa http://miunelama.blogspot.com/ kahden lapsen yksinhuoltajaäidin pohdintoja, kiukuttelua, intoilua ja taas enemmän mietteitä. "Elämä ei koostu niistä päivistä, jotka ovat menneet, vaan niistä, jotka ovat jääneet mieleen."
 47. Kiiski Vastaranta http://vastaranta.vuodatus.net/ Yleistä jurputusta asiasta kuin asiasta. Eli ottaa kupoliin, joskus enemmän joskus vähemmän. Toisinaan vaan huvittaa.
 48. Polyrytmi etc. http://polyrytmi.blogspot.com/ Cane bloggaa elämästään, syvistä mietteistään, muiden elämästä ja kulttuurista, musiikkia unohtamatta.
 49. Jacland http://jacland.vuodatus.net/ elämälle ja elämästä. Eli mitä nyt kolmekymppinen sinkku sattuu kirjoittamaan, ihmettelemään ja avautumaan.
 50. Maitokahvi http://maitokahvi.vuodatus.net/ masentuneen arkea ja juhlaa
 51. Tiulia-Tei http://tiuli.vuodatus.net/ Hulvatonta hörhöilyä sekä seesteistä laineiden liplatusta.
 52. Langanpäitä http://salmixu.vuodatus.net/ sisältää kolmenkympin rajapyykin ylittäneen äiti-ihmisen tilitystä muusikkomiehen vierellä, kahden tyttären temmeltäessä ja mäsän runnellessa
 53. Toisaalta ja toisaalta http://sailan.vuodatus.net/ Kolmevitonen vanhapiika jaarittelee niitä näitä lukion käymisestä aikuisiällä ja kaikenlaisesta muustakin päätymättä välttämättä yhtään mihinkään lopputulokseen…
 54. Vilskettä Raudanpellossa http://paelli.vuodatus.net/ Kolmilapsisen perheen sekä nelihevosisen tallin arkea.
 55. Matka tynnyristä Helinä-keijuksi http://juulia77.vuodatus.net/ Perheenäiti taistelee kilojaan vastaan… Höpinää laihduttamisesta ja kaikesta muusta omaan arkeen liittyvästä.
 56. La vie n'est pas un roman http://aatuska.vuodatus.net/ Elämä on -terapiapäiväkirjaa 23-vuotiaan tyttölöisen elämästä ja arjesta.
 57. Halkovajan tarinoita http://lumimyrsky.vuodatus.net/ Elämää eläimellisessä opiskelija-työläisperheessä kaukana kaupungista.
 58. Paistaako aurinko risukasaankin? http://ofelia.vuodatus.net/ Perhe elämä päättyi ja nyt sitä ollaankin yksin huoltaja. Kuinka yh- ja sinkkuelämä luonnistuu..seuraa touhuja reali ajassa
 59. Kuinka Kum-Maa on kaikkialla http://miehanna.vuodatus.net/ Nelikymppisen yksinhuoltajan elämää ja arkea, harrastuksia ja painonpudotuksen yritelmiä
 60. Mirkan Mietteitä http://mirkavainikka.blogspot.com Kahden pojan äidin, Helsingin varavaltuutetun, liikepalvelulautakunnan jäsenen ja sosionomin (amk)ajatuksia hyivnvoinnista, perhe-elämästä, jalkapallosta, politiikasta muuhun maailman melskeeseen.
 61. Ilja Suvanto http://ilja.cryon.net/ Kohta kolmekymppisen miehen näkemyksiä politiikasta ja ihmisoikeuksista. Paino sanan- ja lehdistönvapaudella.
 62. Leenan huokaukset http://www.esteri.vuodatus.net Ikääntynyt sinkku kirjoittaa päiväkirjaa elämästä yleensä.

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...