Ehtipa výerahtaa muutama paýva, kun tuntuu pitavan tosi kiiretta. Postimerkkeja etsiessa yritti yksi nuori Ahmed vahan huijatakin, mutta huomasýn aikeet ja marssin liikkeesta ulos. Tuosta sovitteluhommasta on ollut sen verran hyötya, etta homman tunnistaa. Hotellissa sain vaihdettua uuden huoneen, kun edellisessa oli sellainen pirunmoýnen amme jonne henkensa kaupalla sai kiiveta joten sain suuni auki ja yllatys yllatys hotellissa oli monta huonetta joissa aivan kelvollinen suihku eilen sitten siirtelin kamppeet uuteen huoneeseen joten nyt on kaikki hyvin naköalakin parani nyt nakyy merikýn. Parvekkeelta on kiva seurata elamanmenoa kadulla, kun aikaisempi oli hotellin uima altaalle ja siella örisi vain suomalaiset kannýkalat.

Kavýn yhtena paivana myös vanhankaupungin linnoitusalueella joka on hyvan matkaa meren pinnan ylapuolella matkaa noin nelja kilometria akkijyrkkaa makea joten meikalainen hurautti sinne taksilla. Saiýn sýelta tosi hienoja kuvia rauniot olivat tosi huonokulkuisýa, mutta onneksi mýnulla ei ole korkeanpaikan kammoa jos olisi ollut, niin kulku olisi ollut mahdotonta. Siella ei ollut kunnon kaiteita vaan akkýjyrkka putous, mutta maisemat oli tosi ihanat laitan kotona kuvýa tanne blogiin myös. Olisin halunnut kavella viela siella kylassa, mutta suojeleva taksikuski halusi palvella viimeisen paalle joten han ajelutti mika ei ole sama asia, kuýn itse kulkeminen.

Ostokset ovat työlaita kun tarttee tinkia joka on minulle suorastaan vastenmielista. Jotain kuitenkin on onneksi paljon myös kiintea hintaisia ostopaikkoja. Rahoista kylla paasee eroon tosi katevasti. Varsinkýn eilen kun oli pilvinen paiva, niin se tuli kalliiksi. Ruoka on tosi hyvaa ja annokset aivan liian suuria minulle joten pakko jattaa, kun ei jaksa millaan. Olen tutustunut moneen suomalaiseen mukavaan ihmýseen ja on joidenkin kanssa yhteystietoja vaihdettu. Eilen illalla oli turkkilainen ilta jossa tarkeimpana oli nahkatakkien muotinaytös, siis pakko myyntia. Ruoka hyvaa, mutta en nahkavehkeisiin innostunut.

Tassa kaikki tallakertaa, mutta seikkailu jatkuu.....!