Akkkaralli nimistä näytelmää esitetään Multian Sahrajärvellä Sahralinnassa ensi-ilta on 30.4.2006 seuraavat esitykset 25.5. ja 4.6. mahdollisesti myös Sinervan leirintä-alueella 23.7. ja 25.7. on kuulemma hauska joten täytyy järjestää mökkireissut jotta sopii näytelmiin. Vinkin sain Sadulta "mökkerön" naapurista hän esiintyy siinä.

Tulin uimasta - naurattaa tuo uimahallikulttuuri tottuneet kuntouimarit osaavat ottaa toiset huomioon ja väistävät eivätkä häiritse toisten uintirytmiä. Tänään radalla tuli kaksi "tilapäiskävijää" heidän mielestä kaikki oli "paskaa" ja sotkivat meidän kaikkien rytmin. Tilannetta hankaloitti, kun kaksi rataa oli varattu jumpparyhmälle meidän vain täytyi mahtua kahdelle jäljelle jääneelle enkä antanut poikien häiritä vaan uin sen kilometrin kun kerran olin aikonut.

Jatkoa, menin pukeutumaan vaatekoppini viereen oli tullut romaaninainen oikein ystävällisen oloinen autoin häntä lukon kanssa, hän lähti saunomaan ja uimaan . Hänen mustahameensa jäi penkille koska ei mahtunut kaappiin. - Nauroin hiljaa itsekseni, kun eräs mummeli tokaisi, että "se puhu ihan kuin ihminen".  vastasin, "että eikös se ihminen ollut" siitä sitten keskeytyi aivan kiva keskustelu, että erilaisuus on rikkautta ja se täytyy hyväksyä. Tietämättä mistä keskusteltiin seuraava mummo tokaisi, "että ei kaikkia tarvii hyväksyä". Olinpa hiljaa, ettei vaan olisi tullut provosoitua ketään rasistiseen keskusteluun.

On minulla mielipide asiasta ja se on, että kaikenlainen rasismi on pahasta mielestäni kukaan ei voi sanoa olevansa toistaan parempi syntyperästään johtuen. Ihminen ei voi itse valita mihin hän syntyy eikä sitä mille näyttää. Vuosaaressa on juuri monikulttuurisen väestöpohjan ansiosta rikasta elämää. Suvaitsevuus kunniaan!