Eilen olikin sitten kiire päivä, kun aamulla uimaan! Kaupan kautta kotiin hoiteleen sovittelujuttuja, siis muutama puhelinkeskustelu. Illansuussa olinkin luvannut mennä Tiinan luokse Järvepäähän. Vierailun aiheena pois heitettävät tilkkupussit sekä sain ostella vaatteita jotka olivat lähdössä kirpparille. Siis pääsin ensimmäisten joukosta penkomaan - tulihan sieltä pari kassillista puseroita mukaan. Paljon päälle pantavaa ajatellen matkaa jonka olen varannut marraskuulle siihen samaan paikkaan joka viime syksynä meni mönkään käsihaavereiden takia. Tällä kertaa olen  neljä viikkoa, mutta nythän sen reissun on pakko onnistua, vai mitä?

Kerrankin oli vaatteita jotka tiesin hyviksi ja mikä parasta koko oli sellainen, että mahtuivat päälle. Kotona sovittelin kaikki 14 kappaletta ja kaikki yhtä lukuunottamatta olivat hyviä. Yhden kaula-aukko vähän liian avonainen tai sitten ei voi pitää rintsikoita alla. Mukana oli yhdet pillifarkut - joten hyvät kaupat tein.

Osan tilkkusäkeistä vein suoraan Eila ystävälle - hän vie asuinalueen työttömien käsityökerhoon, että voivat keksiä niistä tekemistä.

Entäs sitten tänään? Leikkimään tietysti salarakkaiden kanssa - mukana tilkkupussi sellaisia tilkkuja joista pienille tytöille ja pojille voi tehdä vaikka mitä. Jos ei muuta, niin barbin vaatteita ainakin ja vähän isommillekin. Oli niissä mukana ihania pitsipaloja joista voi rakennella roolivaatteita.

Kotona kukkii verenpisarat aivan mahdottomasti!

Seikkailuja%20m%C3%B6kker%C3%B6lt%C3%A4%