Pitkästä aikaa lenkillä. Ulkona oli lämpöasteita eikä vettäkään tullut taivaalta. On muuten kummallista ilmaa pidellyt tänä talvena. Poikkesin syömään "roskaruoka" paikkaan ja pakko kertoa, kun myyjälle sanoin mitä haluan: "kanahampurilainen maidolla ja salaatilla" naismyyjä iskii tiedot koneelle. Meni laittamaan ranskalaisia pussiin, minä siihen, että "se oli salaatilla" (siis ei kuunnellut yhtään) sain salaatin ja maidon muistutuksen jälkeen. Lopuksi hän kertoi, että tuo "kerroshampurilaisen" pöytään. Minä siihen, että "se oli kana" hän ei vieläkään kuunnellut yhtään vaan höpötti toisen myyjän kanssa ihan jotain omia juttujaan. Jännityksellä minä odotin, että "mitä mahtaa tulla pöytään" - tuli se jonka olin tilannut!

Viereiseen pöytään istahti kaksi nuorta naista joiden housut oli, niin alhaalla että takapuoli näkyi kun vähänkin kumartui. Onneksi on lämmin talvi muuten tulee kylmä tuollaisilla vaatteilla. On tuo muoti vähän kummallista tällä kertaa.

Valokuvatorstain aiheena tällä kertaa on Historia ja kuva löytyy täältä!

Äitikin soitteli ja kertoi, että hän oli säihkätänyt tuota rokkipostausta, kun oli vahingossa saanut linkin auki ja sieltä tuli rokkia tuutin täydeltä. Aivan mahtavaa kun klikkailee sillä hiirellä linkkejä ja surfailee netissä. Tänään ajoissa nukkumaan jotta heräilee aamulla ajoissa Tallinan laivaan. Heippa.