Aamulla aikainen herätys, siis jo seitsemäksi autonhuolto paikan oven taakse ja ihme ja kumma olin tällä kertaa eka. Yleensä jään jalkoihin, kun kaikki nopeat menijät päästävät surutta ohi eivät kunnioita, että olisi ollut minun vuoro mutta kun juoksu ei onnistu. Yariksen huoltopaikka on paras tähänastisista, siis ystävällinen palveluja tälläkin kertaa huolto tehty nopeasti. Ennen yhdeksää olin jo menossa katsastuspaikalle - sielläkään ei ollut pitkää jonoa vaikka en ollut aikaa tilannutkaan. Nyt on auto huollettu ja rahapussi "sairaan" paljon tyhjempi. On käväissyt mielessä, että myyn koko rakkineen - vaihtoehto ei kuitenkaan innosta, koska sitten ei mennä mihkään.

Tuo automaailma on muutenkin mielenkiintoista - miehet potkii autonrenkaita ja ovat kiukkusia jos kaikki ei mene niin kuin on aatellut. Eräs herra kiroili ja noitui huonoa palvelua hyvin kovaäänisesti. Virkailijakin tietysti olisi voinut olla joustavampi sillä kielteisen asian voi sanoa myös kauniisti. Ulkopuolisesta asiaa paremmin tuntematta se kuullosti, että kumpikin väitti olevansa oikeassa eikä vastaantuloa tullut kummaltakaan. Muistutti kovasti sovittelutilanteita........? Saivat asian kuitenkin päätökseen ilman, että tuli suurempaa konfliktia.

Mökkerölle aion huomenna, vaikka satais sitten mitä! Joten päivä mennyt tavaroiden keräilyllä, että kaikki tarpeelliset tulee mukaan. Treffit Keuruulla velipojan kanssa - mennään syömään ja hoitamaan asioita. Äidin haudalle valitaan kauniita kukkia kasvamaan. Semmosta tänään, heippa.