Vammaisten kuljetuksiin liittyvä adressi on työn alla Malmin Polgaran aloitteesta. Asiasta enemmän myöhemmin, kun saadaan homma alulleen. Toivottavasti päättäjät vapisee, koska saadaan paljon allekirjoittajia näin minä ainakin toivon ja uskon.

Alkaa tämä flunssa jo pikkuhiljaa nyppimään, kun olisi toki ollut muutakin menoa pyhiksi, kuin makoilla kotona. Ääni kulkee "murinalla" jos jonkun kanssa puhelee niin kohta ääni häipyy lähes tyystin. Mikähän tämä tämmöinen virus on joka ei suostu lähteen pois. Käväisin Vuosaaren City-marketissa, sillä ruokaa täytyy kuitenkin saada. Sorruin vappuhömpötyksiin, siis piti ostaa pullo simaa, kuusi pippurinakkia (niitä kun ei saa muuta kuin vappuna ja uutena vuotena) ja pari tippaleipää joista toisen päiväkahvin kanssa äsken murustelin lattialle. Sorruin minä vielä ruusuihin oli nimittäin pakko ostaa oikean punaisia ruusuja, koska kahdenkymmenen kappaleen puntti maksoi alle neljän euron.

548130.jpg

Punaruusut soi, klikkaa kuvaa!

Tallinan mellakat vähän askarruttaa - ei ollut viisasta siirtää patsasta. Olen käynyt Tallinassa usein ja pidän kaupungista kovasti, mutta jos alkaa levottomuuksia olla usein vaikuttaa varmasti jossain vaiheessa matkailuunkin.