On ollut yövieraita melkein koko viikon joten ompa ihanaa olla ihan itekseen välillä. Eilen tuli kirjahyllystä pölyt poistettua apuna oli ystävä joka kiipeili tikkailla ja minä imuroin pölyjä. Jatkoin hommaa vielä sen verran tänään, että torkkupeitto joutui pesukoneeseen. Villainen shaali jota olen vähän arastellut pestä, kun siinä kehotetaan käsinpesuun. Käsinpesuohjelmalla siitä näytti tulevan tosi hyvä, siis ei mennyt pilalle.

Säätietoa petti jälleen eikä tullut sitä hellepäivää tänäänkään, niin lähdin kampaajalle että taas on sellainen kesätukka, kun vaan tulis ne helteet?

Pikkuhiljaa alan järjestellä mökkeröreissua - jos joskus juhannuksen jälkeen yrittäis lähtee ajelemaan mikäli issias antaa periksi? Mökkerön naapurissa on karhu vieraillut joten olisi ihan luonnonjännää. Näin viime yötä unta, että karhu puras minua päähän enkä päässyt karkuun, mitähän se oikein tarkoittaa? Jotain ikävää tietysti, vaikka niistä ikävistä on nyt vuoden sisällä tullut enempi kuin lääkäri määrää, että pitäisi jo tulla jotain oikein KIVAA välillä.