Tänään normaalit aamutoimet, siis nukuin pitkään ja katselin Sydämen asialla TV1:n kanavalta. Eila ystävä soitteli Skype-puhelun ja puhuttiin ainaskin puolituntia. Sovimme lauantai-iltapäivästä jolloin tavattaisiin lupasin mennä iltapäiväkahville.

Lähdin Yariksella Itä-keskukseen City-markettiin ostoksille (käyn siellä kun tarviin jotain erityistä) ostin kaikenlaista viikonlopun "salarakkaan" vierailua varten. Hän tulee perjantaina illalla yökylään, niin tarvii olla kaikenlaista ruokatarviketta kuten Carneval-keksejä, vähän karkkia, aamiaishiutaleita ja mansikkahilloa. Ajattelin laittaa oikeata hernekeittoa (ei purkista) sitten lauantaiksi, kun "salarakkaan" isi, äiti ja pikkusisko tulevat hakemaan kotiin ja jälkkäriksi jäätelöä, toivottavasti kaikki tykkää. Odotan innolla vierailua!

------------

Täytyi tulla vielä jatkamaan kun katselin MTV3-45 minuuttia erittäin hyvän ohjelman opettajiin kohdistuvasta väkivallasta sai minutkin uudestaan tänne blogin äärelle, minun mielestä on kaikenlainen väkivalta kohdistuu se kehen tahansa tuomittavaa ja siihen täytyisi puuttua aina kun sitä ilmenee. On todella surullista, että siihen ongelmaan ei uskalleta puuttua! Yhteiskunta voisi tehdä paljonkin jos on oikeasti haluja antaa kouluille resursseja eikä vähentää. Se kertoo kyllä yhteiskunnan kovenevista arvoista rattailta putoaa moni ja jää oman onnensa nojaan selviytymään. En usko, että yksikään lapsi on syntymästä asti väkivaltainen vaan kasvuympäristö vaikuttaa.

Taitaa vaan olla jo niin suuri ongelma, että on myöhäistä sille jotain tehdä.

Tässä kaikki tänään, heippa.