Jälleen oli onnistunut hoitopäivä. Oli se onni, että löysin tänne Hyvän olon keskukseen olen saanut vihdoinkin oikeata hoitoa oikeaan paikkaan. Saan myös ohjeita kotiin vietäväksi tämänpäivän ohje on vähän hankala toteuttaa, kun jalkaa pitäisi pumpata passiivisesti edestakaisin ja mullahan ei ole täällä ketään jota voisin pyytää sitä temppua tekemään. Äärimmäisen hankala suoriutua siitä omin konstein. Joka tapauksessa issias vaiva on pitkin askelin alkanut paranemaan, mutta ne yösäryt ovat vielä voimassa! Jätin tänään uimisen väliin, kun olin kutsunut ystävän parvekekahville ja oli muutakin hommaa ettei oikein olisi ehtinytkään.

Vihdoin viimein pitkän harkinnan jälkeen tilasin myö sellaisen littaman telkkarin ja vähän suuremma, kuin entinen. Sieltä paikasta joka kertoo, että on tyhmää maksaa.... jne. niiden hinnat ovat tulleet hurjaa vauhtia alaspäin ja kun mnä en ihan viimeistä huutoa niistäkään tarvii. Huomenna saan toisen ystävän purkamaan kirjahyllyä, että uusi isompi loota mahtuu!!! Vanhan annan viedä pois, kun tuntuu että ei kellenkään kelpaa erillisen digiboksin kanssa oleva kaapelitelkkari? Jos kiinnostaa ja olet nopea, niin vielä ehtii toiveen kertoa, etten laita sitä kierrätykseen, mutta pitää olla tosi vikkelä.

Sisko on tänään leikattu joten sinne päin halauksia ja paranemisen pikaisia toivotuksia myös täältä blogista!

Tämä kuva viimekesän ensimmäisistä mansikoista. Meikäläisen marjaretket ovat lähikaupat, mutta tällä viikolla lähdetään entisen naapurin kanssa oikein metsään etsimään mustikoita.... saa nähdä mitä siitäkin oikein tulee, kun meillä on yhteensä neljä kyynärsauvaa...?

744762.jpg