Aamu uutisissa olikin taas oikein "pommi" uutisia, niin tuli kyllä mieleen että mikä näitä ihmisiä oikein riivaa kun moista harrastavat. Ihmishenki ei näytä olevan minkaan arvoinen, kun taistellaan omien etujen puolesta.

Nyt näyttää, että Heinolan Reumasairaala ajetaan alas eikä apua ole mistään suunnasta tulossa. Pienen ihmisen hätä ei poliitikkoja kiinnosta, vaikka kyseisen järjestön toiminnassa taitaa olla niitä ihan siellä päätöksen teossa asti. Olen huomannut sellaisen ilmiön, että politiikot kyllä tulevat kaikenlaisiin järjetöihin mukaan, mutta tarkoitus näyttää olevan että miten lisään omaa kannatustani eivätkä viis veisaa sitten kun oikeasti päättäjiä tarvittaisiin!!! Reumasairaat, kun ei voi lakkoilla kun ei pääse sairaudestaan irti vaikka mitä tekisi.

Vammaiset ihmiset kiinnostaa päättäjiä tasan tarkkaan, vain silloin kun itse tarvitsevat jotain. On kohtuutonta, että hyvin vaikeasti sairaat pakotetaan mielenosoituksiin vain ajamaan ihmisen perusoikeuksia, siis saamaan tarpeellista hoitoa yms. - se on jotenkin syvältä hyvinvointivaltiossa!

Missä on ne entisajan päättäjät jotka panivat itsensä likoon ihan henkensä uhalla, että epäkohtia saatiin hoidetuksi???