Oli taas hauskaa tiedossa pitkästä aikaa. Aamulla pikaisesti hoitelin siivousjutut, koska viikonloppu vähän kiireinen. Sitten auton nokka kohti Korsoa leikkimään. Pihalla oli aivan hiljaista pääsin tulemaan, että pikku ystäväni eivät kuulleet auton hurinaa. No, siitä se leikki sitten alkoikin ensin tutkittiin minun repun sisältö sieltä löytyi "salarakkaan" jalkaan juuri sopivat luistimet sekä "marimekon trikoota josta saa hyviä kalsareita" lisäksi kävin kaappejani läpi ja löytyi kaikenlaista askarteluvärkkiä jotka ovat parempaa käyttöä, kun lojua minun kaapeissa. Tehtiin pari jääkaappikoristetta ja "rusinahaamut", siis täysi rusinapurkki vuorattiin valkoisella paperilla ja päälle liimattiin haamunkaapu. Haamu viimeisteltiin liimaamalla silmät haamulle ja sitten mentiin yläkertaan leikkimään majaa uuden kerrossängyn alakertaan. Fleece-peitto reunoille ja haamujen valtakunta oli mitä parhain. Taisi sitten haamuilta mennä hermot, kun tuli pienoinen tappelu joten oli aika rauhoittua ja vaihtaa leikkiä.

Tuli vielä yksi pieni lisää joten meteliä kyllä riitti. Vähän ennen kuin lähdin kohti Vuosaarta, niin tuli "lapsenvahti", että isi ja äiti pääsee tulettumaan. Veikkaan, että helppo homma vahdilla olivat sen verran väsyneitä, että uni varmasti maittaa.

Semmonen päivä tänään ja huomenna sitten opiskelua Sovittelun XIV Valtakunnallinen Seminaari joka pidetään Helsinki Congress Paasitornissa. Heippa.