Otin haasteen Liisalta ja annan sen vaikka Tarjuskalle ja Saturationille.

1. Kuinka kauan viivyt suihkussa / kylvyssä?

Varmaan tommoset kymmenen minuutti aika usein laitan saunan päälle. Usein käyn uimahallissa suihkussa, saunassa ja tieteskin uimassa. Mikä on parasta mitä tiedän. Suihkussa käyn päivittäin se on vähän kuin aamukahvi päivä ei lähde käyntiin jos ei ehdi suihkuun.


2. Luettele suihkurutiinisi, ts. missä järjestyksessä teet mitäkin?

Mulla on sellainen verhoilla oleva suihkutila jonne menen ja avaan hanat. Ekaksi kastelen itseni ja sen jälkeen pesen tukan jollain aineella joka sopii värjätyille hiuksille. Hoitoaine päässä pesen suihkuaineella (Kreetalta tuotu oliiviöljypohjainen laventelille tuoksuva ihana pesuaine) josta jää iholle mahottoman mukava tunne. Sitten vaan huuhtelen hiuksest ja homma on valmis. Laitan "marimerkon" kylpytakin päälle kuivailen erillisellä pyyhkeellä hiukset. Tulen juomaan jotain tuoremehua tai vettä.


3. Mitä "syötäviä" tai esim. kasvisperäisiä ainesosia pesutiloistasi löytyy?

Oliiviöljypesuaine + ihovoide + saippua samaa sarjaa (myös tuotu Kreetalta), mäntysaippuaa nesteenä, rasvoissa on kaikenlaista yrittijuttua. Jossakin on myös hunajaa. Ihan syötäväksi en niitä kuitenkaan ajattelisi syön ruokani keittiössä, en kylppärissä.