Eilen kävin Eilan luona kylässä hakemassa ison pussillisen kankaanpaloja joista voi tehdä vaikka kasseja ystäville lahjaksi. Kaupan kautta kotiin ja pähkäilemään kun posti oli tuonut aivan vieraan ihmisen postia. No, tänään lähtevät postiin takaisin. Pienperheyhdistys oli laittanut arpapussin joka myös lähtee palautukseen. Mietin mistä nuokin ovat osoitetietoni saaneet kun en ole ikinä ollut jäsen jotenkin haluan itse päättää ketä tuen ja ketä en. Pitkin hampain olen Helsingin Invaldien Yhdistyksen ja Sos.dem. puolueen arpoja repinyt, mutta niissä sentään olen jäsen. Olen muutenkin sitä mieltä, että "arpajaiset" ovat aikansa eläneet rahoituslähteenä yhdistyksille, kun niiden voitot ovat täyttä roskaa.

Lähden hetken päästä Tarja Halosen vaalitoimistoon vapaaehtoistyöhön kolmeksi tunniksi ja sen jälkeen vielä hoitelen yhden sovittelun. Minä mieluummin teen työtä niiden asioiden eteen joihin itse uskon.

Äiti soitti illalla vieläkin on ikenet kipeät nyt on aika hammasteknikolle vielä epäselvää kuka lähtee mukaan, toivottavasti järjestyy.

Tämä tänään, heippa.