Perjantaina lähdettiin noin kolmenkymmenen sovittelijan kanssa ristelyaluksella Baltic Prinsessalla  kohti Tallinaa. Koulutus alkoi jo ennenkuin laiva lähti satamasta, siis menimme vastavirtaan, kun "humalaiset matkalaiset saapuivat edelliseltä risteilyltä pois laivasta). Upea laiva, en tässä paatissa ollut aikaisemmin. Koulutustilat olivat sisääntulokerroksessa joten paikalle oli helppo löytää.Koulutuksen taso oli kyllä mielestänit aika olematonta, mutta jotain sentään...  minulle ei tullut mitään uutta! Meille oli varattu buffet-pöydästä ruokailu joka oli kyllä aivan loistava.

Maailma ei ole reilu, ei... 

Ruokaa oli aivan liikaa... ei mene maailman yltäkylläisyys tasan, kun monet kehitysmaissa näkevät nälkää ja me ei tiedetä mihin sitä ruokaa ahdetaan, siis syödään paljon enempi kuin edes jaksetaan. Katselin sitä humalaisten määrää jälleen kerran ihmeissäni, että miksi, siis miksi pitää juoda itsensä tolkuttomaan kuntoon jonka seurauksena käyttäytyy aivan tyhmästi???

Kämppikseni kanssa emme jääneet juhlimaan, vaan mentiin ajoissa nukkumaan. Sain puhelinsoiton kaukaa rakkaalta ystävältä - ihanat hyvän yön toivotukset joista tulin tosi iloiseksi.  Herättiin kämppiksen kanssa aamuvarhaisella parantamaan maailmaa. Aamulla lähdettiin kaupungille kuka mitäkin tekemään. Aamulla minulla oli menot mielessä. Tiesin kampaamon jossa saan leikkautettua hiukseni (14 euroa pesu+leikkaus+kuivaus) todella edullista. Apteekistä sain ostettua vitamiinit ja salarakkaiden pienimmälle pikkusiskolle yksi-vuotislahjan. Oikein hienon mekon jossa ruusuke, rimpsua. Suklaat ja muut olin jo ostanut laivalta. Palasin laivalle hyvissä ajoin - tulihan hyvä kuntolenkki suoritettua samalla.

Vihdoin laiva saapui satamaan ja pääsy laivasta oli suorastaan haastavaa, kun yritin surfailla kyynärsauvan ja vetolaukun kanssa humalaisten kuljettamien kaljakärryjen välistä. Ulos pääsin - yhden kerran joku potkaisi sauvan alta, mutta onneksi en mennyt nenälleni. Saattaa mennä aikaa ennenkuin seuraavan kerran lähden risteilemään viinasirkukseen! Saatiin taksi pienen jonotuksen jälkeen ja kotiovelle sopivasti ennen kovaa ukkosta.

Kuva parvekkeen näköalasta, kun luonto on kauneimmillaan!