Kotipihan ensimmäiset krookukset!

Eilisellä pyörätuolikelauskuntolenkillä kameraan osui nuo kevään ensimmäiset näkemäni kukat. Vielä on vähän hiekkasia kävelyteitä joten minun reitti osui juuri sellaiselle. No, olipahan vähän raskaampaa kelata.... jä tänään on sellainen olo, kuin olisi jäänyt katujyrän alle.

Tehtailin koruja Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi...

 

 

Lasiriipuksia ja kierrätysmateriaalista olevia kaulakoruja. Noita lasikoruja tulee enempikin kunhan yhteistyökumppani saa sulatettu nuo lasiosat ja minä sitten kokoan niistä kaulakoruja, sormuksia ja rintakoruja. Kierrätysmateriaaleista teen sitten mitä aineksi satun löytämään. Nuo kaksi on tehty vanhasta käsilaukustani saatu nahka ja toisssa romaaninaisen puvusta saatua koristenauhaa ja toisessa on ihan tavallinen pelin palanen. Ovat kaikki uniikkeja, koska kaikista tulee taatusti erilaisia. Ripustan ne kaulavaijeriin, mutta jokainen voi halutessaan itse laittaa vaikka minkalaisen ketjun. Koruja on myynnissä siellä missä minäkin liikun! Tulot koruista menee kaikki Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi. Kun olen menossa johokin kirpparille, niin laitan viestiä tänne...

Kevätretki Heppariin

Tänään ajelin Heppariin katsomaan tuttuja ja istumaan aurinkoon. Viimekesän pikkuenkeli on saanut pikkuveljen joka on vasta viikon ikäinen. Pikku enkeli taitaa olla vähän mustasukkainen.... kiva kevään edetessa seurata mitä mieltä on pikkuveikastaan? Hepparissa jo ahkerat ihmiset siivoilivat ympäristöä, siis täydessä touhussa toimintahan alkaa heti Vapusta. Grillaajia näytti myös olevan.... toivottavasti tulee upea kesä. 

Meriharakat ovat saapunet ja lokit kirkuivat...... se tietää kesää!