Helsingissä näyttää tälle....

Oli todellinen shokki tulla kesästä talveen! Tänään ajoin autoa - onneksi lähti käyntiin, mutta huonosti auratut tiet oli tylsä yllätys.... Helsingissä on tänään oikein urakalla tehty keskustassa lumitöitä ja kaivettu autoja lumesta. Onneksi on hallipaikka ettei ole sitä ongelmaa, kun ei ole tarvetta lähteä mihinkään juuri nyt.....

Lento meni hyvin Helsinki Vantaan lentokentälle laskeuduttiin puolituntia myöhässä. Ystävällinen taksimies kantoi matkalaukun ihan kotihissiin asti mikä oli todella kohteliaasti tehty. Kaikki kuljettajat eivät nouse autostaan ulos....

Päivä hurahti, kun hoitelin asioita joita piti hoitaa, siis kaupat, apteekki, kela, tervysasema yms. johonkin näistä paikoista jätin myös käsineet mikä hiukan harmittaa!

Olin sovittelijoiden pikkujoulussa syömässä hyvää ruokaa ja oli kiva tavata heitä pitkästä aikaa.... juhlat jatkuivat vielä toisessa paikassa, mutta jätin väliin.... Haluan sulatella matkan vaikutukset ensin ihan rauhassa.

Itsestäni olen oppinut paljon tällä matkalla - kun lähdin pois niin olin yhä se pieni tyttö jonka on hyvin vaikea sanoa jäähyväisiä, kun isä jätti kouluun eikä tullut hakemaan pois!!!!! Lapsuudesta asti oleva ystävä jäi sinne ja hänellä sama tunne, koska olimme samassa koulussa kaukana omista sisaruksista.... jäähyväiset ahdistaa!!!! Tunne myllerrystä oikein kunnolla minä yhä pelkään, että minut jätetään......!!!!!

Hienoa nukkua omassa sängyssä ja olla omassa kodissa jossa kaikki asiat olivat kunnossa eikä ole TORAKOITA!!!!!!!