Aamupäivä meni tietokoneen kanssa kun yritin päästä huuto.net:iin, koska minulla oli siellä yksi grapponiamalja jonka huuto päättyi aamupäivällä.  Taitaa olla tietokone ongelma joten se siitä maljasta huuto aika meni ohi, olin valmistautunut korottamaan hintaa mutta en onnistunut.

Iltapäivällä lähdin ystäväni Kirstin luokse kylään hän laittoi hyvän lounaan alkuruokana kanttarelli- ja suppilovahvero kastiketta, perunoita ja salaattia. Jälkiruuaksi uuniriisipuuroa, puolukkahillon kanssa lopuksi vielä kahvi ja jäätelö. Hänet olen tavannut v. -78 Kyproksen matkalla ystävyys on säilynyt siitä asti. Hänellä on muuten hyvin kuuluisa "pikkuveli" maankuulu lasitaitelija jonka suomalaiset hyvin tuntevat. Paransimme maailmaa monelta kantilta sekä päivitimme tapahtumat mitä kummallekin oli tapahtunut sillä viime käynnistäni on vierähtänyt muutama kuukausi.

Lautamiesystävältäni Karilta saan mielenkiintoisia kommentteja maailman tapahtumista tekstiviestinä.  Hänen kanssaan on aina kiva vaihtaa mielipiteitä, hänessä näen sukulaissielun ihmisoikeuskysymyksissä. Taisteluterveiset täältä jos satut lukemaan blogiani.

Hyvää yötä kaikille, heippa.