Heräsin aamulla tekstarin tuloon! Sukulaisperhe kutsui syömään soppaa lounaaksi vastasin kutsuun myöntävästi. Auton nokka kohti Vantaata - ulos tullessa oli yllätys, että ilma olikin tosi kuumaa. Vantaalla autonmittari näytti +39 C ehkä se ei ihan oikea ollut, mutta tänään on koko maata ajatellen kyllä tullut lämpöennätys +35 C Lahdessa. Onneksi kyläpaikassa oli kylmäilmapuhallin joka viilensi sisäilman tuntui hyvälle olla sisätiloissa. 

Matka jatkui Vantaalta suoraan Hevossalmeen merenrantaan, auton mittari näytti Helsingissä vähän vähemmän +32 C, mutta siinäkin oli aika paljon suomalaiselle. Onneksi sinilevä oli häipynyt rannasta joten uimista sai harrastaa oikein sydämmen kyllyydestä ja sitähän siellä kaikki kävijät tekivät.

Rannalta kuultua, tarinat jatkuu....

Joku tiesi, että Seurasaaren ei miesten kannata mennä shortsit jalassa sillä siellä on kuuleman mukaan sellaisia oravia jotka mielellään kiipeävät miesten kinttuja pitkin ylöspäin..... pähkinöitä etsimään. Tarinan todenperäisyyttä en tiedä, mutta kertoja oli mies ehkä "hänellä" oli kokemusta, tämän taas voi uskoa ken tahtoo! Jos jollakin on faktatietoa, niin kuulisin mielelläni?

Huomisen ohjelmassa jälleen uimista, uimista, uimista tai jos joku yllättää, niin kaikki käy. ;D