Tosin tällä hetkellä on pilvi tullut eteen. Ihanaa herätä hyvin nukutun yön jälkeen ja eikä tiedossa ole mitään pakollista juttua!

Eilinen päivä oli vähän kiireinen aamulla ensin uimaan (joka päättyi ikävään suonenvetoon) ja sen allasjumppa. Käynti kotona syömässä ja taas auton nokka kohta "itäkeskuksen hintahulinoille" olin esitteestä huomannut ecco kävelykenkien olevan puoleenhintaan normaalista, niin oli mentävä hakemaan. Edelliset hyvät jalkineethan meni pilalle, kun pohjattiin surullisin seurauksin, siis kaksi olkavarren murtumaa. Nyt on uudet tilalla tuntuivat tosi hyville jalkaan joten lumet sais lähteä, että pääsis kokeileen ulkona.

Eikä ne ostokset siihen loppuneet - silkkicenteristä löysin ihanan turkoosin tikkijakun (sopii siihen turkoosiin kyynärsauvaan) joka sopii sisäkäyttöön talvella ja kesällä ulkona pidettäväksi villatakin asemasta. Tarttui vielä mangesiumia purkillinen, että sais suonenvedon asettumaan. Näyttää, että kilpailua on tullut, kun oli tosi hyviä tarjouksia vaikka mistä jos olisi vaan tarvinnut.....

Tänään on meno katsomaan erästä toipilasta, nimittäin Roosa-koiran jalasta on otettu tikit pois ja kuntoutuminen voi alkaa. Hän kävi minulla rapsutusterapiana, kun tarvitsin nyt on minun vuoro antaa sitä rapsutusta takaisin.