Hämmästyksekseni lumi oli lähes tyystin hävinnyt kotikadulta. Toki muutama ruskea kasa jäljellä, mutta autotallille pääsi jo ihan lenkkareissa. Sain ottaa jääpiikin pois kyynärsauvasta, joten sisäruokinta kausi on ohi!!!

Uimahallissa oli runsaasti uimareita, mutta hyvin mahduin toisten sekaan ja lopuksi vielä siihen lämpöiseen altaaseen nauttimaan hieromavehkeistä. Kevät sai auton näyttämään aivan mahdottoman likaiselta joten vein sen Columbuksen kauppakeskuksen kellarissa olevaan Tmi Zazapesu:n pestäväksi! Täytyy ihan kehaista heidän palveluaan sillä se on nopeaa ja ostosreissulta palatessa auto valmiina hymyn kera. Upeaa! Mikä parasta ei tarvitse omia käsiä liata yhtään.

Olen yrittänyt löytää itselleni asuntoa syksyksi espanjan aurinkorannikolle Fuengirolaan, kun asunto joka piti olla varma onkin mennyt mönkään. Vielä ei ole uutta löytynyt, mutta onhan tässä viellä aikaa - lennot on kyllä varattu! Jos jollain olisi tietoa, niin kiitollisena otan vinkkejä vastaan?

Eipä tässä sen enempää, vaikka tuo maailmanmeno vähän ihmetyttääkin! Suomen mediassa ajetaan yhtä ihmistä nurkkaan oikein hartiavoimin - väkisin tulee miettineeksi, että ON MEILLÄ EDUSKUNTA ja MEDIA!  Aikuiset ihmiset viitsivät käyttäytyä, kuin pikkukakarat. Aina olisi parempi, että joku toinen on syyllinen.... taitais sielläkin olla käyttöä sovittelijalle! Tulee tosi surullinen olo....