Tänään on mielenkiintoinen päivä lähden ensiksi Myllypuron sairaalaan fysioterapiaan. Fysioterapeutti on tehnyt minulle oman ohjelman ja ymmärsin, että nyt sitten se opetellaan jatkossa saan olla ryhmässä Vuosaaressa johon on paljon lyhyempi matka. Minä en ymmärrä vieläkään kaupungin touhuja siitä, että Vuosaaren palveluita on siirretty Herttoniemeen ja Myllypuroon. Tänne muuttaa koko ajan lisää väkeä kohta Jyväskylän kaupungin kokoinen määrä ihmisiä asuu, mutta terveyspalveluja viedään kauaksi. Itselläni on auto jolla liikun, mutta entäs työtön jolla ei ole rahaa metrolippuun ja matka liian pitkä kävellä putoavat "terveyspalveluloukkoon".

Illan suussa toinen paljon mielenkiintoisempi reissu Helsingin lautamiesyhdistyksen järjestämään Vantaalle,  Keskusrikospoliisiin  tutustumis- ja koulutustapahtumaan  ja saamme kuulla kaksi luentoa aiheista järjestäytynyt rikollisuus ja oikeuspsykologia (amnesia). 

Jälkikirjoitus kello 22.30: Keskusrikospoliisiin tutustuminen oli mielenkiintoista varsinkin oikeuspsykologian luento lähinnä kansankielellä, että mistä tuntee jos joku valehtelee. Valehteluun syyllistyy kaikki ihmiset jollakin tavalla, kuulemma murrosikäiset huijaavat vanhempiaan tosi paljon vähintään puolet tarinoista ei ole totta. Lisäksi psykopaatti ihmisistä jotka manipuloivat toisia heitä rikoksentekijöinä on hyvin paljon tilastojen mukaan. Hyvin mielenkiintoinen ilta.

Äidin kanssa juttelin muutaman sanasen hän oli vähän paremmalla mielellä suunnitteli virkkaushommia, kun villatakki oli kutistunut konepesussa liian pieneksi. Kotiapu ei ollut muistanut laittaa villaohjelmaa päälle. Äiti kertoi, että on ollut sellaisella päällä, että ei ole soitellut kenellekkään vaan kirjoitellut juttuja paperille nykyisin öiseen aikaan.