Tämä päivä alkoi yhtä tehokkaasti kuin muutkin nimittäin aamu-uinnilla tosin "meinasin" liukastua pahastikin, mutta sain kädellä kiinni. Altaan portaat olivat tosi liukkaat vasen käpälä liuskahti ja koko akka oli mennä mukkelismakkelis, niin kuin "salarakas" sanoisi. Onneksi sain kädellä kiini nyt tuntuu vain että koko akka on vähän tärähtänyt. No, se siitä taaskin maailman kaikkeudessa kovin pikku juttu.

Sosiaalilomien heikkous on ehkä, että henkilökohtaista ohjelmaa on tosi vähän. Täytyy vain panna aivonystyrät pyörimään ja keksiä itse lisää. Joten tänään menen käymään Karjaalla, ystäväni Arjan tytär Essi, hänen täytyy päästä FST:n ohjelmanauhoitukseen joten lupasin viedä. Täytyy muistaa kysellä milloin mahtaa tulla telkkarista, että voi sitten katsella. Illalla menen vielä niitä viinimarjoja keräämään ja huomenna tämä lysti on jo sitten loppui.

Savon vaarin kommentti naurattaa huonekaveriasiasta, kyllä minäkin hyvin olen pärjännyt. Kun menen kylppäriin, niin hampaat naureskelee lasissa - mitenkä hän (huonekaveri) on aamiaisen syönyt kun hampaat oli kylppärissä?

Kävin eilen tutustumassa Siuntion aseman seutuun ja kirkkoon. Harmittaa kun se kamera jäi kotiin olisi saanut todella ihania kuvia. Illalla olin hetken kuuntelemassa tanssimusiikkia mutta ei jaksa innostaa joten tuli tultua aikaisin kämpille - telkkarista tuli tosi hyvä dokumentti vanhusten hoidosta tämän päivän suomesta. Viesti oli tosi surullinen mitä siitä jäi mieleen.

Eipä tässä tällä kertaa enempää, heippa huomiseen.