Kyllä nyt harmittaa, kun en ole huomannut milloin pönttökameran sinitiaisen munat ovat kuoriutuneet, kun äskettäin kurkkasin, niin siellä oli koko joukko suu ammollaan odottamassa ruokaa. Käykää katsomassa kyllä luonto on ihmeellinen koko ajan tapahtuu jotain uutta. Kevät on ihanaa aikaa monella tavoin.

Kävin Hevossalmella katsomassa näkyykö tuttuja? Näkyihän niitä vaikka ilma ei kovin lämmin ole. Tapasin hyviä ystäviä myös jotenkin on hyvä nähdä, että ovat hengissä ja hyvissä voimin talven jälkeen. Luonnon linnut valkoposkihanhet, lokit, joutsenet ja oravat olivat tulleet jo kaikki. Joten kyllä se kesää tekee, vaikka hitaasti. Uimalaituri oli paikoillaan odottamassa, että pääsee mereen uimaan, huikeeta.

Heippa, huomiseen.

Ps. Salarakas soitteli ja keskustelusta ymmärsin, että hän haluaa rotan lemmikiksi. Sovittiin yhteisestä kirppareissusta lauantaina, innolla odotan tapaamista "pippi" nukkekin pääsee kotiin (se joka unohtui viime sunnuntaina tänne). Äidillä on kassi pakattuna huomista päiväkeskusreissua varten, toivottavasti kaikki menee hyvin?