On vaikea ymmärtää, että miksi puhelin ei enää soi? Soittelimme päivittäin toisillemme kerroimme kaikki mikä mieltä painoi, mutta ikinä ei puheenaiheet loppuneet. Vuosien varrella opimme tuntemaan toisemme sielun sopukoita myöten, kun toisella oli vaikeaa niin olimme henkisenä tukena! Meillä oli paljon yhteistä, taistelimme jestöissä ihmisoikeuksien puolesta! Tiesimme omasta kokemuksesta mitkä asiat oli tärkeitä. Olin tulisieluisempi joten hän välillä jarrutti, jäähdytteli etten lyönyt päätä turhaan seinään.

Olen hänen ystävyydestä kiitollinen monessakin mielessä. Opin häneltä luottamista toiseen ihmiseen - mikä minulle oli omien lapsuuden kokemusten vuoksi hyvin vaikeaa ja on vieläkin. Pitää ite tehdä kaikki..... eikä voi pyytää apua. Asumme hyvin kaukana toisistamme, mutta välillämme on henkinen yhteys, siis sellainen, että tiesin milloin hän soittaa tai jos hänellä oli jotain murheita, niin tunsin ne luissani.

Toivon vieläkin, että puhelin soittaisi Jyrki Anttilan melodia "Luonnon suuri sinfonia" kappaletta on  puhelimeni soittoäänenä.