Aamulla heräsin ajoissa koska halusin olla valmiina mikäli Arja tulisi lakkoja noutamaan, mutta sitten hänen aikataulut meni uusiksi soittelimme puolenpäivän aikaan jotta jos huomen aamulla onnistuisi. No, lakat ovat turvassa pakastimessa ja kun heitin leivät pois, niin sain myös puolukat mahtumaan joten ei hätää. Minulla itselläni oli iltapäivä varattu sovitteluille.

Äiti soitteli päivällä kun oli asettunut katsomaan kotimaista elokuvaa TV-2:lla sitä ei tullutkaan koska,  väki oli marssinut ulos osoittamaan mieltä irtisanomisia vastaan. Äiti soitteli sitten uudestaan kun Salatut Elämät loppuivat hän oli käymässä nukkumaan. Lahjaksi saatujen  olohousujen lyhennys hoitui, kun kotiavustaja otti ne mukaan lupasi viedä sellaiselle henkilölle jolta ompeluhommat käy. Hyvä juttu, koska minä en voinut niiden lakkojen takia jäädä Multialle pyörimään olisi marjat ehtinyt sulaa.

Nyt sitten odottelen pikkusiskoltani matkarahaa, että saan maksetuksi meidän matkan lokakuussa Kreetalle Haniaan, kun tytöt lähtee vähän reissunpäälle. . . . . minä synttäreitä pakoon ja Sirkka muuten vain lämpöiseen. Yes! Yes! Yes! Aivan tekee mieli tuulettaa kun matka lähenee.

Heippa, huomiseen.