Pitkästä aikaa pääsin leikkimään. Tänään vein laminointilaitteen mukana, kun joululahjaksi saatuja pelejä oli syytä laminoida, kun nappulat ja kortit tahtoo mennä suuhun. Varsinkin isompi pikkusisko näyttää vieläkin syövän lähes kaikkea. Hän sai joululahjaksi yhden Barbinuken ja silloin hän ilmoitti, että nyt hän lopettaa peukun imemisen. Peukusta on ollutkin tosi  hanakala luopua,salarakkaiden äiti kertoi, että hän oli tokaissut, että ei se "Barbi ole ollenkaan kiva eikä kauniskaan". Tänään kuitenkin Afcirakan tähti sekä Muumi peli sai muovituksen jos nappulat ja rahat menee suuhun, niin eivät ihan heti mene pilalle. Pienemmän pikkusiskon kanssa menin päiväunille hän halusi tällä kertaa lauluvihon unikirjaksi pari laulua sitten lurautettiin ja minun kännykästä kuunneltiin "kot, kot, kot, juttu" sekä " Ihanaa, ihanaa ompi ratsastaa...." joka on nauhoitettu, kun salarakas oli pieni ja ratsasti minun siniturkoosi kyynärsauvalla. Se oppi näytti menevän perille, kun Peppi Pitkätossun puuhevonen oli apuna, kun isille piti näyttää mitä on päivän aikaan oppinut. Nykyisin taparturmien välttämiseksi jätän kyynärsauvan eteiseen, ettei kukaan sillä kumauta toisia.

Illansuussa meno alkoi olla tosi vauhdikasta, kun tuli väsymys niin siinä sai pienempi pikkusisko välillä aikamoista kurmostusta, vaikka kun tarkkaan katsoi, niin hän aina vähän aloitti tyrkkimistä ja isommilta tuli sitten oikein olan takaa. Sovittelijan taitoja kyllä pienten lasten perheessä tarvitaan. Minun oli kyllä aika lähteä kotiin, että pieni rauhoittuminen ennen nukkumaan menoa on varmaan tarpeen.

Taas oli päivä parhaasta päästä, ainoastaan äidin netti tökkii vielä ei ollut ainakaan päivällä vielä korjaantunut.

IMG_3317.jpg

Naapurin Pepe kissa venyttelee saunanlauteilla nauttien lämmöstä ja on karussa kahta koiraa jotka oli väliaikaisesti kyläilemässä. Olin eilen rapsuttelemassa kisuja toinen valkoinen Tofu näytti koiravieraille koko hammaskalustonsa ja sihisi oikein kuuluvasti kertoen mitä mieltä hän on entisistä asuinkumppaneistaan. Minä lähden tästä kanssa unten maille, heippa!