Aamulla ajoissa uimaan ja täydentämään lääkevarastoja Columbukseen Apteekkiin. Sillä rahalla saisi paljon kivaa joka menee lääkkeisiin joita on pakko käyttää. Columbuksen Hessburgerissa syömässä hampurilainen, kun oli aivan hirmu nälkä. Pikkusiskon kanssa päivitin kuulumisia hän on lähdössä etelän aurinkoon toivottavasti on lämmintä siellä minne menee. Hänellä tuntuu elämän asiat olla mallillaan - hyvä niin on kiva kuulla, että kaikki on hyvin.

Illansuussa lähdin metrolla Hakaniemeen yhden naisyhdistyksen kokoukseen aiheena oli tällä kertaa puhua Omaishoitajista. Kokouksessa hyväksyttiin kannanotto vaikeavammaisten henkilökohtaisesta avustajasta subjektiiviseksi oikeudeksi joka lähtee eteenpäin jos se seuraavaan hallitusohjelmaan saataisiin kirjatuksi? Seuraamme aloitteen etenemistä.... ja toivomme parasta. Olin kotimatkalla, kun äiti soitteli pitkästä aikaa minulle päin olin vielä ulkona, niin ei puhuttu pitkään. Soittelen huomenna, kun päivällä on paremmin aikaa. Muutama sana vaihdettiin maikkarin vaalitentistä, äidin mielestä toimittajat kyselee koko ajan hankalia, mutta kuulemma Eero Heinäluoma pärjäsi kohtuullisesti.

Kotiin tultua katselin kaikki nauhoittamani ohjelmat, siis sen vaalitentin ja salkkarit. Eipä muuta tällä kertaa, heippa.