Eilen oli jälleen ihana leikkipäivä. Matkustin tällä kertaa taksilla, kun oli tosi hankala oloinen ilma. Nyt oli yhdistetty kuljetus joten Vuosaaresta lähtö ja Roihupellon kautta Korsooseen. Tuliaisina oli "suklaamunia" sillä niitä on jo kaupoissa, kun pääsiäinen lähestyy. Toki siihen on vielä vähän aikaa. Suklaamunien piilostusta oli sitten ohjelmassa. Muistan, kun isompi pikkusisko vuosi sitten ei meidän piilotusleikkiä vielä oikein hyvin ymmärtänyt - aina, kun löysi suklaamunan, niin iski siihen hampaansa. Tällä kertaa piilojuttu ymmärrettiin oikein hyvin, mutta kun aikuiset eivät niitä heti löytäneet, niin tuli hyviä ohjeita, että "katso tännepäin" tai "katso tuosta laatikosta" lopuksi syötiin mitä löytyi. Sohvalla lukemista oli myös, sellaisia rauhallisia hetkiä. Jossain vaiheessa unikaan ei ollut kaukana.  No, ei tullut kuitenkaan vaan alkoi sitten vähän rajummat leikit. Isompi pikkusisko sai oikein raivarin, kun salarakas meni sotkemaan hänen leikkinsä. Pienempi pikkusisko veteli oikein kunnon päiväunet oli kuin itse aurinko. Sain syöttää hänelle näytti kuitenkin, että marja- ja hedelmäjutut maistui paremmin, kuin muut.

Isikin tuli kotiin ja istuimme ruokapöytään keskustellen päivän touhuista. Isi kertoi, että oli töissä kertonut "salarakkaan" runolaulusta joka on edellisessä postauksessa. Salarakas siihen, "innostuiko ne siitä?" oli kiva keskustelu pieneltä pojalta joka on oikeesti vasta alle 4 vuotta.

Aika riensi nopeasti minun oli aika lähteä kotiin. Taksi vähän myöhässä, mutta soittivat että tulossa ollaan joten kaikki hyvin.

*****

Tarkoitus oli jo illalla tämä kirjoittaa, mutta kun kone "tilttas" enkä päässyt nettiin, mutta aamulla soittelin kaistan toimittajalle ja vika selvisi. Tarvitsi ottaa modeemin virtajohto hetkeksi pois ja laittaa paikalleen, niin yhteys palasi! Melkein ehti tulla säikäys! Sauna odottaa lämpimänä joten pesulle iltapäivällä menen Arjan tilaisuuteen, että "Jotain hyvää Venäjältä" sieltä vielä konserttiin joka on Naisten 100-vuotisen äänioikeuden kunniaksi, heippa.