Viikonlopun vietto alkoi jo eilen illalla. Olin saanut kutsun ystävieni luokse saunomaan ja syömään herkkuja. Syötiin tosi myöhään, niin jäin sitten yöksi ettei tarvinnut ajella pimeässä. Sainpahan ottaa viinilasillisen ruuan kanssa. Vihdoin kun käytiin nukkumaan, niin unta ei tarvinnut houkutella uni tuli nopeasti.

Aamulla perheen chow chow koirat piti "tohinan", että nyt pitäis päästä ulos ja kun kukaan ei reakoinut, niin Roosa-koira oli hypännyt makuuhuoneessa isännän päälle sänkyyn ja alkanut vähän tyrkkimään tassulla, että "nyt ylös". Pakkohan sieltä oli isännän noustava, kun "lapset" tahtoo.

Aamiaisen jälkeen lähdin ajelemaan kotiinpäin tosin poikkesin Hyrylässä Femman-torille kirpparikierrokselle. Siellä oli paljon pöytiä, mutta oli siellä ihmisiäkin oikeesti jo vähän liian paljon. Ostokset jäi vähiin, mutta jotakin sentäs kuten kynsilakkaa ja salarakkaille hyviä vaatteita. Poikkesin vielä Itiksen kirpparille josta löysinkin aivan ihanat lastenkengät - muistan ne entuudestaan, kun olivat liian kalliit. Nyt tarjosin kolmea euroa ja nyt ne lähti, vaikka "mutinan kanssa" samasta pöydästä löysin salarakkaille vielä hyviä pitkiksiä 50 senttiä kappale. Niissä oli hinta ja laatu kohillaan.

Loppupäivä meni sitten maaottelun merkeissä kotisohvalla! Oikein hyvää sunnuntaipäivää kaikille, heippa!