Lähdin aamulla uimaan ja allasjumppaan. Huomasin, että Vuosaaren uimahallin parkkipaikan Invapaikat olivat vapaana joten viestini kannatti hallin johtajalle. Lisäksi oli laitettu uimahallin oviin ilmoitukset, että kaikki pihassa olevat paikat ovat sakkopaikkoja, paitsi Inva-paikat ja niissä täytyy olla pysäköintilupa ikkunassa. Nyt on turvattu vaikeavammaisten pääsy liikuntapaikalle. Olin asiasta huolissani aikaisemmin nyt suuri kiitos, että asia tuli kuntoon.

On tämä netti kyllä ihmeellistä, viime yönä tilasin itselleni pari mattoa ja tutkin karhunpesää. Äiti soitteli illalla hän oli puhunut kotiavustajilleen minun karhunpesälinkistä ja nyt sitten Multiallakin tutkitaan karhunpesää. Multia on tunnettu karhupitäjä karhunjälkiä on näkynyt minun "mökkerön" vieressä. Joten ei ihme, että karhut kiinnostaa onhan ne Multian karhut olleet tiedotusvälineissäkin muutaman kerran. Minä haaveilen, että joskus näkisin luonnonvaraisen karhun mutta toivon, että etäältä! Lakka-aikaan kesällä ykssuntoinen kertoo mitä hurjimpia "karhujuttuja" - tiijä niistä ovatko totta ollenkaan?

Huomenna menen luontoon Vantaan Kuusijärvelle, meillä Helsingin sovittelijoilla siellä ulkoilupäivä, toivon mukavaa ilmaa jotta voi ulkoilla.