Kirpparilöytöjä - Korallia - luonnon jalokiviä!!!

Kaksi kuukautta!

Mihin se aika oikein livahti....? Tässä täytyy ihmetellä, että kaksi kuukautta on mennyt nopeasti. Olen valmis lähtemään kotiin, mutta nyt on tullut testatuksi, että mitä on asua vieraassa maassa ilman kyseisen maan kielen osaamista. On ollut hyvin opettavaista miettiä samalla, että onko tämä minua varten. Tällä hetkellä tuntuu, että ei mutta eihän sitä koskaan tiedä mihin maailma heittää????

Torakat

Kyseiset otukset kyllä ihan oikeasti pilasi lomatunnelmaa - 116 olen päästänyt hengiltä toivottavasti nyt joku eläinsuojelija ei ala torakoita suojelmaan...???? Täytyy vaan ihmetellä, että Euroopassa EU-alueella siisteys on tällä tasolla, että Hotelli ei saa ongelmaa hoidetuksi??? Jos palaan tänne, niin se on ensimmäisestä torakasta asunnon vaihto. Olen tällä matkalla ollut hyvin pitkämielinen, mutta oman viihtyvyyden kustannuksella. Hotelilla on kyllä nyt alennusmyynti, kun lupaavat 500 euroa kuukausi suoraan hotellista ostettuna ja me välittäjien välityksellä olemme maksaneet siis reilusti lisähintaa....??? Alennusmyynti voi johtua poikkeuksellisesti kylmistä ja sateisista ilmoista ehkä vähän noista elukoistakin....!!! Internetin aikaan negatiivinen viesti kulkee enkä minäkään nää mitään syytä, että en sano tuota ongelmaa ääneen!!!!!

Ystävät täällä ja maailman parantaminen

Se on ollut parasta antia ja haikea on lähteä, mutta onneksi skype ja facebook toimii joten yhteyksiä ei tarvitse jättää..... on tullut monta uuttaa ystävää!!! Varsinkin ADFE-vammaisjärjestön toimiville ihmisille jätän kyllä paljon intoa tarttua eri asioihin. Täällä ei kaikkialla ole todellakaan vielä vammaiset asiat mallillaan. Ihan voisi vaikuttamisen aloittaa, vaikka suomalaisten ravintoloista joissa ei esteettömyyttä ole otettu tarpeeksi huomioon!!!! Inva-vessa on mielestäni hyvän palvelun paikka joka on tarkoitettu kaikille asiakkaille. Minä suorastaan suosittelisin, että vammaiset boikotoisivat sellaisia paikkoja..... tapasin eilen illalla kaupungilla erään vaikeavammaisen joka ei voinut tulla yhdistyksen pikkujouluun, kun se oli paikassa jossa ei päässyt vessaan?????? Yleensäkin hyvät saniteettitilat kertoo yrityksestä todella paljon toki niitäkin löysin.

Aurinkoranninkon rikollisuus

Oli todella ikävää kuultavaa, kun lähes kaikki joiden kanssa keskustelin olivat joutuneet jonkinlaisen huijauksen kohteeksi. Ihmettelen, että kaupungin päättäjät täällä eivät puutu asiaa, koska on kyse heidän toimeentulostaan. Jos tältä alueelta lähtee matkailijat? Ei ole vaikea miettiä se se tekee ihan espanjanlaisille itselleen... suomalaiset ovat suurin yhteisö joten heitä kannattaisi kuulla?

Miten se nyt meninkään, että OMA MAA MANSIKKA JA MUU MAA MUSTIKKA!!!!!!