Aamulla lähdin taas uimaan - nyt on tullut kuntoiltua joka toinen päivä. Aikaisemminkin olen ihmetellyt niitä portteja joista laittamalla läpyskä vehkeen päälle, niin portti aukeaa. Olen jo keksinyt miten itse siitä keplottelen suurempia haavereita saamatta, mutta kun tänään seurasin miten pienten lasten äidit lapsineen tulevat, niin se oli kanssa hauska näytelmä. Lapset konttasivat koko vehkeen alta! Härvelissä ei todellakaan ole ajateltu pieniä ihmisiä ollenkaan - kyllä harmitti ihan pienten puolesta, että kaikkea ne insinöörit keksiikin, kun pelkäävät "väärinkäyttäjiä". Onneksi Vuosaaren halli aukeaa maanantaina joten siellä ei vielä ainakaan ollut sellaisia "vekottomia" saa kävellä ovesta sisään.

Pakastetut korvapuustit paistuivat juuri uunissa ystäväni Pirkko tulee iltapäivällä käymään.

Vaihdoin tuon omankuvan uuteen joka on lähempänä oikean ikäistä aikaisempi piirroskuva oli vuodelta 1957.

Kello 22.20 jatkoa!

Pirkko tuli kylään vaihdoimme kuulumisia ja päätimme lähteä vielä Heppariin kahville jota emme sitten saaneet, koska kanttiini oli kiinni. Tapasimme tuttuja ja aika vierähti, että vähän aikaa sitten vasta tulin kotiin. Nyt kutsuu sänky nukkumaan, heippa!

Ps. Sain muuten ihana puhelun salarakkailta, "kuulemma mansikat oli hyviä" jota koristemansikkaan oli kasvanut. Kukka roikkuu nimittäin leikkimökin nurkalla. Lähtevät reissuun joten en vähään aikaa tapaa, taitaa tulla hirmu ikävä.