Aamusta aloin leikkimään tietokoneen kanssa, kun se ensitöikseen herjasi että "et ole asettanut palomuuria" minulle tuli säikäys, että nyt menee kaikki pilalle. Kaistan vaihdon yhteydessä luulin, että tietoturvaohjelmaan olisi kuulunut palomuuri, mutta kun ei, niin ei. Siinä tuhratessa sitten aika vierähti, että tuli jälleen kiire leikkipaikkaan. Aamulla tuli soitto käräjiltäkin, että "tarvittaisiin lautamiestä", mutta tällä kertaa kieltäydyin kun olin salarakkaille luvannut enkä halunnut tuottaa pettymystä.

Pikkaisen taisin olla myöhässä, kun vein pari kirjettä postilaatikkoon matkalla. Repun tyhjennys alkoi heti, en ehtinyt riisua takkia pois, kun rusinat oli löydetty. Alkaa olla välillä tosi vaativia, että "mikset sä tuonut niitä sellaisia punaisia karkkeja" edellisellä kerralla kun vein niitä karkkeja "mikset koskaan tuo rusinoita". Leikki alkoi ruokailun jälkeen oli lukuhetkeä ja sitten "salarakas" keksi, että leikitään aarteen piilotusta. Siinä meni tovi "pikkusisko" näytti aina mihin hän piilotti ei vielä oikein osannut antaa meidän muiden etsiä. Salarakas kyllä oli tosi fiksu, kun oppi hyvin nopeasti että voi antaa vihjeen mistäpäin kannattaa etsiä piilot oli tosi hyviä. Välillä sitten oli laskiaispullien tekoa - siis laittaa pullaan sisälle mansikkahilloa ja kermavaahtoa väliin. Tuli tosi hyviä näyttivät maistuvan hyviltä. Hauskinta oli kun "salarakas" yllätti meidät ja tahtoi mennä päiväunille joten sain hänen kanssa mennä yläkertaan aivan kahdestaan - uni tuli aika nopeasti. Ei annettu kovin kauaa nukkua, sillä se sitten tarkoittaa, että illalla kukkuu tosi pitkään. Pienin pikkusisko heräili vasta, (hän oli päiväunilla) kun päiväkahvit oli juotu joten sain hänelle syöttää erilaisia mössöjä joita pisteli suuhunsa aika määrän. Hänen kanssaan rakensin torneja joita hän sitten kaateli oikein reippaasti ja mennä vilistää konttaamalla jo aika vauhtia yrittää joka kohdasta nousta seisomaan. Lisäksi hän löysi kaulakoruni jota oli kiva kiskoa on muuten kynnenjäljet vieläkin kaulalla.

Isikin kotiutui töistään - oli aika ruveta perheen pienten rauhoittumaan nukkumarutiineja varten (sillä meno alkoi olla sellaista hulinaa) poislähtiessä välillä saan pusuja ja sitten toisinaan en riippuu vähän millä tuulella kukin juuri sillä hetkellä on. Oli taas tosi hauska päivä odotan innolla seuraavaa kertaa, heippa!