Sain vihdoin tänään postissa uuden kännykän Nokian E63:n, että ehtii vähän tutustua siihen ennenkuin kuin huomenna iltapäivällä voin vaihtaa uuden sim-kortin toiselta operaattorilta jonka paketti tarjous oli paljon parempi kuin entinen ja suorastaan myös edullisempi. Siinähän on ollut tosi paljon myös puuhaa, kun kaikki puhelinnumerot on saanut blootihtin kautta lähetettyä. Minun verkostot ei ole kanssa ihan vähäiset, että mistähän niitä numeroita kännykkään on oikein siunaantunut?  Tottakai kännykkä on silmien- ja auton värinen, siis tummansininen, minäkö turhamainen?

Kävin toki uimassa 1000 metriä tänään vähän eri aikaan kuin tavallisesti joka tarkoitti sitä, että sai uida ihan rauhassa oli kaikki radat käytössä. Lopuksi vielä lämpöisessä altaassa herkuttelemassa niissä hieromavehkeissän ja saunan löylyissä vielä parannettiin maailmaa ihan vieraiden ihmisten kanssa. Jostain syytä Heinolan Reumasairaalan tilanne puhuttaa monia ihmisiä.

Sain pääsiäisen pyhäksi kutsun pienen tytön synttäreille joka on ihan mukava juttu! Salarakkaat ovat reissunpäällä - toivonkin heille aivan ihania päiviä!

Iloitsen suuresti siitä, kun lumet näyttää alkavan todella sulamaan nyt pääsee jo autotalliin asti kävelykengissä ja se on kevään merkki... JIHUU!

Pian pääsee bongaamaan kevään ensimmäisiä kukkia!