Kuva SADD:n toimistosta, kun Abilitiksen edustaja Jukka Kumpuvuori oli aloittamassa toimintaa.

Koulutustapahtuma - Sherajul Islam vasemmalla.

Nuoria koululaisia koulutustapahtumassa.

 

 "Kaikki alkoi facebookista" ystäväni Sherajul Islam löysi minut noin vuosi sitten täällä facebookissa. Tutustuimme ja huomasimme, että olemme kumpikin vammaisia henkilöitä ja taistelemme vammaisten oikeuksien puolesta. Hän Bangladeshissa ja minä Suomessa.

 

Tällä hetkellä olemme maailman parhaat ystävät ja minä hänen järjestönsä Society for Awreness and Development of Disable (SADD) ulkolainen neuvonantaja lisäkseni Arja Alho toinen.

 

Maailman mittainen ry on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallitukseen 9.2.2011 numerolla 204.966 ja 14.2.2011 avattiin pankkitili. Yhdistyksen tarkoituksena on kerätä varoja juuri tuohon kohteeseen, koska se on vammaisten itsensä tekemää kehitysyhteistyötä ja kohdistuu vammaisiin henkilöihin siellä. Aikuisia koulutetaan eri ammatteihin, että he pääsevät itsenäiseen elämään ja vammaisia lapsia tuetaan koulutielle. SADD järjestön ensimmäinen kumppanuus hanke on ollut suomesta, Suomen Abilitis Säätiöltä.

 

Yhdistys aloittaa varojen keräämisen keräysluvan saatuaan.

 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä! Laitetaan hyvä kiertämään, olemme "saman taivaan alla, meillä on sama aurinko, kuu ja tähdet". 

 

Leena Saari

puheenjohtaja 

 

Maailman mittainen ry

Kaivonkatsojantie 5 D 63

00980 Helsinki

+35850 3086416

leena.e.saari@gmail.com

Tili: Op-FI3557897120018180

Rekisterinumero 204.966