Rantakadun varrella näin upea naispatsas!

Aamut menee jo rutiinilla, siis nukun pitkään. Aamiaisen syömisen jälkeen uima-altaalle uimaan ja aurinkoon.... Altaalla vierähti muutama tunti jonka jälkeen pikainen suihku, vaatteiden vaihto ja yksi koneellinen pyykinpesua. Lähdin lenkille tai tarkoitus oli kulkea päämäärättömästi mihin mieli sattuu tekemään  -  tänään lähdin keskustan suuntaan bussikatua pitkin. Löysin muutaman Optikko-liikkeen ja jokaisessa kävin sovittelemassa silmälaseja, mutta taidan olla aika ronkeli kun monta liikettä löysin ja vain yhdet sellaiset joita olisin voinut edes ajatella ja se ei vielä tarkoita, että olisin halunnut ne. Likinäköiselle, niin kuin minä on vaikeaa sovittaa uusia laseja, kun pitää olla nenä kiini peilissä ja kun yrittää katsoa vaikutelmaa vähän kauempaa, niin sitten onkin pelkkää sumua.....!!! Eikä olisi haitaksi, vaikka löytyisi liike jossa olisi joku suomenkielen taitoinen, että ei syntyisi väärinkäsityksiä....?

Joten seuraavalle kerralle pyysin Annelin makutuomariksi, että jos sitten lähtee paremmin...... tiedän hänellä olevan taiteellista silmää joten varmaan löytyy parhaat mahdolliset. Niissä liikkeissä joissa poikkesin, niin ihmetytty se, että mallit olivat suorastaan vähän vanhanaikaisia.... tai taidan vain olla ronkeli, kun tiedän mitä tahdon!!!!

Onnistuukohan chatti tänään kaukaisen ystävän kanssa? Yhteydessä on aika ajoin ongelmia....???? Tänään oli hienoa kulkea itekseen...... ihan minne nenä näytti ja siitä minä nautin......!!!!!