Kuten jo monena päivänä, niin ilma on vaihtelevaista. Tällä hetkellä ropisee auton kattoon iloisesti. Kesä on kumminkin joten eilisellä Laukaan reissulla ensin kävin tapaamassa erästä kuntoutuskaveria vuodelta -83 oltiin Peurungassa kuntoutumasa huonekavereina. Vietettiin mukava iltapäivähetki syömässä käyden sekä kahvikupin ääressä turisten. Jatkoin matkaa sukulaisperheen luokse joiden kanssa keksittiin mennä kesäteatteriin Kuusalle katsomaan "Peräkamaripojat" enkä nyt ihan muista milloin olisin viimeksi ollut vesisateessa teatteria katsomassa. Mukana oli lämmintä vaatetta ja hyvää seuraa, niin hauskan näytelmän parissa ilta venähti aika myöhään.

Teatterin tiimellyksessä tunsin, kun kännykkä murisi laukussa (äänetömällä oli) vilkaisin viestiä se olikin ihan kiva uutinen, että sukuun on taas tullut uusi poikavauva yli neljä kiloinen, että ei mikään pienikään. Oikein paljon onnea täältä blogin kautta koko perheelle. On tiedossa toinenkin tulokas, mutta siihen menee vielä vähän aikaa. Äitini toivotti uudet vauvat pienillä villasukilla tervetulleeksi, kukahan niitä nyt kutoisi?

Kuva017.jpg

Väliajalla haettiin kahvit Turpeisen baarista! 

Kotona olin puolenyön paikkeilla ja uni maittoi, nimittäin heräsin aamulla tosi myöhään tekstariin piipitykseen. Nyt on sitten satanut koko päivän naapurimökkiläinen kertoi, että säätiedot olisi luvanneet vähän parempaa olevan tulossa.

Lopetan vuodatuksen tällä kertaa sadepisaroiden ropistessa tähän, heippa!