Tämä iso lintu suki sulkiaan korkealla näköalapaikalla!!!

Tänään oli Fuengirolassa markkinat, siis ovat joka tiistai! Paitsi jos sattuu joku juhlapyhä, niin ei silloin. Sopivasti pilvinen ilma joten lähdin kävelylenkin tekemään markkinapaikalle. Siellä oli jos mitä varsinkin hedelmä-  ja vihanneskuja oli mielenkiintoinen. Kilvan yrittivät myydä toinen toistaan halvemmalla tai sitten se jolla oli kovin ääni sai ihmisiä kokoontumaan pöytänsä äärelle. Minun ostoksilla ei kukaan myyjä rikastu, kun ostin kilon mandariineja ja sitten kaksi sellaista isoa punaista hedelmää joiden sisällä oli jänniä pieniä hedelmänpaloja.

Kiertelin ja löysin monta tuttua myyjää viime vuodesta. Ostin samalta myyjältä kahdet rintsikat, kun viime vuonnakin. Ihan turhuuteen tuhlasin kuusi euroa, nimittäin sellainen muovinen kello, kun sopi niin hyvin kyynärsauvan väriin ja toinen kaulaan tehty koru jossa oma nimi. Minun oli saatava samanlainen, kun salarakas oli ostanut sieltä sellaisen omalla nimellään viime tiistaina....!!! Lopuksi istahdin sisääntuloportin kohalla olevaan kahvilaan ja kuuntelemaan intiaanien musiikkiesitystä. Heillä mielenkiintoiset soittimet.....!

Raahustin uupuneena majapaikkaan rantakatua pitkin. Tuuli oli, niin kova että sieppasi minut muutaman kerran, mutta onneksi repussa oli sen verran painoa, että en ihan mukana lentänyt. Majapaikkaan tultuani lähdin vielä altaalle uimaan jossa oli tilaa meitä oli kolme uskalliasta jotka ei tuulta pelänneet. Täytyy myöntää, että paleli ihan helvetisti kun nousin altaasta pois, mutta vikkelään pitkämaripaita päälle ja alta märkä uikkari pois, niin kyllä se virkisti ja rentoutti.

Tänään ajattelin, että laitan vihdoin jotain ruokaa täällä asunnolla joten kauppaan hakemaan tarvikkeita. Juuri kun tein salaattia, niin eiköhän taas yksi helkkarin TORAKKA KIIPESI JÄÄKAAPPIA PITKIN ei, kun myrkkyä silmien väliin ja siihen se minun ruokahaluni sitten katosi. Oon niitä jo kuukauden tappanut eikä näy loppua tulevan...... en ikinä tuu enää tähän asuntoon!!!!!

Semmosta tänään...... toivottavasti huomenna on aurinkoa ja lämmintä???? Heippa.